Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Montinique lanceert nieuwe vloerencollectie: 'Ontdek de zeven werelden'

'Laat je inspireren door moodboards, een exclusieve sneak peek in de nieuwste interieurtrends, samengesteld door het befaamde architectenduo Feikje Lasut & Anne Braun. Elk moodboard vertaalt de meest actuele woonwensen van 2024/2025 naar sfeervolle en unieke stijlen die je direct kunt toepassen in jouw winkel. Deze moodboards zijn meer dan alleen een blikvanger; ze zijn een onmisbare tool om jouw klanten te inspireren en te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer. Wil je jouw winkel echt laten opvallen? Zorg dan dat je deze moodboards snel in huis haalt," moedigt Montinique Vloeren aan.
"Neem vandaag nog contact op met je vertegenwoordiger en voeg de moodboards toe aan jouw showroom!"

Voor wie is deze collectie bedacht?
"Voor de veelzijdige retailer die op maat gemaakte vloerenplannen verwerkt. De collectie is ook ideaal voor een designer, stylist of architect om mee te werken. De samenwerking tussen deze twee specialisten zorgt voor maatwerk en bijzondere projecten. Feikje Lasut & Anne Braun delen hun enthousiasme over de samenwerking met Montinique Vloeren: "Met deze collectie onderscheidt Montinique zich van de massa en kunnen zij de klant van a-z ontzorgen in beeld (vloerpatronen, inspiratie, bestek, trendmagazine) – bemonstering – voorraad – maatwerk. We hebben de 7 werelden collectie zelf getest binnen zakelijke- en particuliere projecten. Het werkt zo eenvoudig en het resultaat is waanzinnig."



3D Warehouse
"Als je met het tekenprogramma Sketchup werkt of jouw winkel een samenwerking heeft met een stylist, interieurontwerper of interieurarchitect, dan attenderen wij je graag op de complete Montinique-collectie in de 3D warehouse. De kwaliteiten zijn in verschillende vormen verwerkt in diverse vloerpatronen en kunnen zo een waardevolle tool zijn om jouw klant te laten zien hoe de vloer eruit komt te zien. Alle 7 werelden en de gehele Montinique PVC-collectie zijn tevens te downloaden via deze link."



7 werelden - 7 smaken
"De meeste woninginrichters hebben een winkel vol met stalenborden en Montinique onderscheidt zich echt met deze collectie door te werken met 7 moodboards en stylen voor 7 verschillende doelgroepen. De verschillende werelden passen bij de levensstijlen van potentiële klanten."

Wie zijn deze 7 doelgroepen?

1. Art Atelier
Het uitdrukken van je persoonlijkheid vertaald naar het interieur met harde- en zachte vloeren in een kleurrijk of juist abstract geheel.

2. Balance
We werken veel thuis, genieten van vrijheid en ons eigen werkritme… Geluk staat centraal en daar horen lichte nuances in harde- en zachte vloeren bij die deze balans versterken.

3. Future Rebel
Een wereld vol contrasten waar men op zoek gaat naar de balans tussen een fijne basis gecombineerd met vooruitstrevende eyecatchers in harde- en zachte vloeren.

4. Hospitality
We maken van onze slaapkamers een hotelsuite en ontvangen gasten in onze luxe huizen. In deze wereld prikkelen harde- en zachte vloeren de beleving.



5. Home Office
Met deze wereld helpen wij mee om de optimale werk- en leefomgeving te creëren. Harde- en zachte vloeren in heldere en frisse tinten die de productiviteit verhogen.

6. Insideout
Een patio, terrasoverkapping, aanbouw, serre voelt als een tweede woonkamer. Grenzen tussen binnen en buiten vervagen met de harde- en zachte vloeren in natuurlijke kleuren.

7. Luxury Living
Een op maat gemaakt design met een high-end afwerking of gouden bies die samen met de harde- en zachte vloeren het interieur naar een hoger niveau tillen.

"Ik wil alles weten over deze 7 werelden collectie!"
Passend bij de collectie heeft Lasut & Braun voor Montinique een trendmagazine gemaakt die past bij de 7 werelden; een waardevolle inspiratie voor de retailer, interieurprofessional en eindconsument. Het magazine is gevuld met inspiratie, noviteiten en een trendrapport per wereld.

Achter in het magazine is de gehele vloerencollectie te vinden van Montinique.





Meer informatie:
Montinique Vloeren
tel. 038 385 52 34
[email protected]
www.montinique.nl

Publicatiedatum: