Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wij zijn bezig om deze oplichters offline te krijgen"

Nep webshops doen zich voor als MeubelBaas

Ben je van plan om meubels te bestellen bij MeubelBaas.nl? Wees dan extra alert, want er zijn momenteel frauduleuze websites actief die zich voordoen als de officiële webshop. De nepwebsites 'meubelbaas-nl.com' en 'meubelswonen-nl.com' kopiëren de exacte layout van de echte MeubelBaas-site (www.meubelbaas.nl), maar zijn niet te vertrouwen.

Wat opvalt bij deze nepwebsites, is dat de Trustpilot-reviews en social media-iconen niet aanklikbaar zijn, terwijl dit bij de echte website wél het geval is. Een andere malafide website, 'meubel-baas.nl', is inmiddels al offline gehaald. Dat meldt Opgelicht?! van AVROTROS.



"Helaas zijn er momenteel oplichters actief die onze foto's en video's gebruiken. Wij zijn op geen enkele manier betrokken bij sites zoals meubel-baas.nl, meubelbaas-nl.com of de instagram/facebook pagina meubels wonen. Wij zijn met verschillende partijen bezig om deze sites en oplichters zo snel mogelijk offline te krijgen.

Mocht je een bestelling geplaatst hebben adviseren wij aangifte te doen bij de politie. Mocht je een advertentie via facebook en of Instagram tegen komen zou je dit dan willen rapporteren? Zo krijgen we deze pagina's sneller offline", laat MeubelBaas via hun officiële kanalen laten weten.

Bron: Opgelicht?!

Publicatiedatum: