Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Colors@home Van Wieren in Franeker

Afgelopen vrijdag (30 augustus) vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe vestiging van Colors@home Van Wieren in Franeker. Een dubbel feestje: de verhuizing naar een prachtig pand op het industrieterrein én de naamsverandering. Eerst werd dit gevierd met leveranciers en andere genodigden, waarna familie en vrienden aan de beurt waren.



Ook op Terschelling timmert Van Wieren flink aan de weg. Eerder dit jaar openden Frans en Tako daar een winkel, nadat ze steeds meer klanten van het eiland ontvingen, vooral na het vertrek van C@H Mast. Ze besloten een vaste winkel op het eiland te openen en de naam van de vorige eigenaar, Dijkstra, te vervangen door hun eigen familienaam: Van Wieren.

De succesvolle naamswijziging werd doorgezet toen de kans zich voordeed om een mooi pand te betrekken op het industrieterrein in Franeker. Hier openden zij een gecombineerde winkel voor woontextiel en bedden.



Paul van Kolfschoten, een betrokken partner, sprak vol lof: "Het is altijd geweldig om te zien hoe ondernemers blijven ondernemen. Met de volgende generatie al actief in de winkel is het belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst. Met een filiaal op Terschelling en deze prachtige winkel in Franeker, kunnen we alleen maar trots zijn."

Meer informatie:
Colors@home Van Wieren in Franeker
Kiehoek 20
8801 RD Franeker
0517-392954
[email protected]
www.colorsathome-franeker.nl

Publicatiedatum: