Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Walter van de Griendt geeft Morres-fakkel door

De huidige directeur van Morres, Walter van de Griendt (66), gaat na 15 jaar Morres met pensioen en draagt de fakkel over aan Kees den Herder. Den Herder, die inmiddels deel uitmaakt van De Mandemakers Groep (DMG), zal zijn nieuwe rol bij Morres Wonen in Hulst officieel beginnen in december 2024. Voordat hij deze positie inneemt, zal hij een inwerkperiode van drie maanden doorlopen vanuit Waalwijk.



Ben Mandemakers: "Walter heeft in 2009 de leiding gekregen over Morres. Vanaf de start van zijn werkzaamheden heeft hij zich met veel kennis en energie voor de volle 100% ingezet voor Morres. Ik kijk terug op een fijne samenwerking en wens Walter het beste voor de toekomst. Wij bedanken hem voor zijn inzet voor Morres in de afgelopen jaren. Na het welverdiende pensioen van Walter zal Kees den Herder, een routinier in het retailvak Walter opvolgen. We zijn Walter erkentelijk dat hij nog iets langer blijft om Kees in te werken. We wensen Kees veel succes in zijn nieuwe rol bij Morres en heten hem van harte welkom bij De Mandemakers Groep."

Walter van de Griendt: "Ik heb de afgelopen 15 jaar al het goede van De Mandemakers Groep kunnen gebruiken in de Morres formule. Bij Morres ligt de nadruk op beleving, gastvrijheid en een hoog service level. We verkopen er woon- en droomplezier. Ik heb met veel plezier bij Morres gewerkt en zal de inspirerende sessies met Ben Mandemakers zeker gaan missen."

Meer informatie:
Morres Wonen
Industrieweg 2
4561 GH Hulst
+31(0)114-388388
www.morres.nl

Publicatiedatum: