Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Team Tower Living is klaar voor de huisshow

Remko Weijers: "We staan te popelen, alles is net even anders gedaan dan voorheen"

Met de huisshow van Tower Living voor de deur, spreken we Remko Weijers over wat de bezoekers kunnen verwachten van dit veelbelovende evenement. Voor de commercieel manager, die sinds april aan boord is, is het zijn eerste huisshow bij Tower Living. Maar met een achtergrond bij bekende interieurwinkels als Goossens, Trendhopper en Leen Bakker, kent hij de sector door en door.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen om de show vlekkeloos te laten verlopen. "Het was even aanpoten, maar het gaat helemaal goed komen. Zondagochtend staan we klaar om onze eerste klanten te verwelkomen", vertelt Remko enthousiast.


Remko Weijers in de compleet vernieuwde showroom van Tower Living. Sinds een aantal maanden is hij verantwoordelijk voor de verkoopafdeling.

Net even wat anders
De huisshow van Tower Living wordt gehouden op vijf dagen in september: zondag 15, maandag 16, dinsdag 17, maandag 23 en dinsdag 24. Het evenement is een van de belangrijkste momenten van het jaar voor de meubelleverancier, en met ruim 2.500 m² aan showroomruimte, waar bezoekers de nieuwste trends op woongebied kunnen ontdekken, wordt er groots uitgepakt. "We hebben dingen net wat anders gedaan dan voorheen", geeft Remko aan. "De bestaande studio's in de showroom zijn aangepast, de ruimtes zijn lichter gemaakt en er zijn prachtige vernieuwde stijlkamers te zien."

Breed scala aan nieuwe collecties
Wat mogen bezoekers verwachten? Het aanbod is groot. "We gaan echt flink uitpakken", zegt Remko. "Het is veel, heel veel." Met meer dan 100 nieuwe artikelen en uitbreidingen over de gehele breedte van de collectie, zal de show niemand teleurstellen. "We staan al sterk in eetkamerstoelen en fauteuils, maar we hebben nu de verbreding opgezocht." Ook kunnen bezoekers een compleet nieuw tafelconcept ontdekken, waarbij houten tafels in diverse vormen (rond, rechthoekig of ovaal) en kleuren een prominente rol spelen. "Dit wordt een van de verrassingen van het evenement", verklapt Weijers.

Daarnaast doet Tower Living dit jaar iets nieuws door voor het eerst een collectie keramieken tafels te introduceren. "Dat is spannend", vindt Remko. "Maar ze zien er in ieder geval gelikt uit." De keramieken tafels komen in vier uitvoeringen, vier kleuren en verschillende vormen en afmetingen, met een strakke spinpoot eronder. Dit illustreert de drang van Tower Living om vernieuwende keuzes te maken, zonder te vervallen in de 'veilige weg'.



Verrassingen
Naast de introductie van nieuwe producten worden ook bestaande woonprogramma's uitgebreid. "We hebben vijf nieuwe woonprogramma's toegevoegd met onder andere salontafels, eettafels en banken", aldus Remko. Deze diversiteit aan nieuwe items maakt dat er voor iedere retailer wat wils is.

Maar de huisshow is meer dan alleen meubels. Bezoekers worden volledig in de watten gelegd. "Uiteraard is er een uitgebreide catering geregeld, zodat mensen kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze de vernieuwde showroom ontdekken", legt Remko uit. "En we hebben een speciale showaanbieding, waarvoor mensen naar het event moeten komen. Dit blijft nog even een verrassing", voegt hij geheimzinnig toe.

Blijven luisteren
Remko's achtergrond in de retailwereld speelt een belangrijke rol in zijn huidige functie. "Je weet wat winkeliers zoeken", legt hij uit. "Ik heb altijd vanuit de retailkant gekeken. Toch moet je altijd goed blijven luisteren, want de winkelier moet het zien zitten. Daarom zetten we in op nauwe samenwerking. We willen ideeën met elkaar delen." De huisshow is dan ook niet alleen een presentatie van nieuwe producten, maar ook een kans om in dialoog te gaan met de winkeliers en hen te inspireren.

Popelen om te beginnen
Het Tower Living-team kijkt vol verwachting uit naar de start van de huisshow. "Als team hebben we hier echt naar toegeleefd", schetst Remko. "We staan te popelen om zondag te beginnen en mensen te laten zien wat we te bieden hebben. Iedereen die komt, komt echt niet voor niks. Het gaat een verrassing zijn."



Wanneer?
Zondag 15 september van 10.00 tot 17.00 uur
Maandag 16 september van 09.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 17 september van 09.00 tot 18.00 uur
Maandag 23 september van 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 24 september van 09.00 tot 18.00 uur.

Aanmelden voor de huisshow kan via deze link.

Meer informatie:
Tower Living
Groothandelsweg 7
6515 AH Nijmegen
+31 (0) 488 454 410
[email protected]
www.towerliving.nl