Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Overname van merknaam en modelrechten

Een nieuwe toekomst voor Spectral

Gisteren kondigde de Slotboom Groep B.V. aan dat ze in nauwe samenwerking met Spectral Nederland de iconische Duitse merknaam Spectral en de bijbehorende modelrechten hebben verworven. Door deze overname komen er nieuwe mogelijkheden en kan er worden gewerkt aan een nieuwe en verbeterde collectie binnen een gezonde bedrijfssituatie.

Spectral is een mooi kastenmerk met een sterk eigen gezicht en goede oplossingen voor beeld en geluid. Het merk heeft in Nederland, maar ook in de omliggende landen een goede naam opgebouwd. Dick Leenheer denkt dan ook dat het naast Interstar een mooie aanvulling is. Deze samenwerking voelt daarom als een goede en natuurlijke stap. "Bij veel dealers stonden de merken Spectral en Interstar al naast elkaar, en werden soms zelfs al in combinatie verkocht. Toch zullen wij beide kastenmerken zelfstandig blijven presenteren in de markt met een eigen model- en productontwikkeling.

''Soms ontstaan de mooiste samenwerkingen op onverwachte momenten. Eén van onze Spectral partners hoorde ons verhaal van de ontwikkelingen in Duitsland aan en gaf direct een gouden advies: "Bel eens met elkaar" En hier staan we nu,'' vertelt Remco Aldenkamp van Spectral.

''Na diverse gesprekken en meerdere kopjes koffie kunnen we met trots zeggen dat er iets nieuws en spannends aan het ontstaan is voor Spectral. Wat dat precies inhoudt? Dat laten we graag zien tijdens de Najaarsvakdagen van de Woonindustrie, waar wij, Remco en Corine Aldenkamp op de stand van Interstar B 032 het allereerste gloednieuwe Spectral meubel CORE presenteren.''

Zie hier meer informatie over de NajaarsVAKdagen in De Woonindustrie.

Meer informatie:
Spectral B.V.
Remco Aldenkamp (Spectral B.V.)
Dick Leenheer (Slotboom Groep B.V.)
[email protected]
www.spectral.nl