Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bestel online en haal op in parkeergarage via Pick-Up kluisjes

Ikea Utrecht introduceert: de kortste winkelroute

Ikea Utrecht maakt vanaf nu gebruik van Pick-Up kluisjes voor online bestellingen. Klanten die even geen tijd hebben voor het uitgebreide rondje wooninspiratie, kunnen op een zelfgekozen moment hun online bestelling - geplaatst via Click & Collect - ophalen in de parkeergarage. Het toevoegen van de kluisjes maakt deel uit van de omnichannelstrategie van Ikea, waarmee het Zweedse woonwarenhuis de toegankelijkheid wil vergroten met bestaande en nieuwe winkelkanalen, zodat klanten kunnen winkelen waar en wanneer ze willen. Ikea Utrecht is, na Ikea Amsterdam, de tweede Nederlandse Ikea-winkel die gebruikmaakt van Pick-Up kluisjes.



Ikea-klanten konden hun online bestelling - geplaatst via de Click & Collect service - al ophalen op de Bestellen & Ophalen afdeling bij een vestiging naar keuze. Door de komst van de Pick-Up kluisjes kunnen klanten van Ikea Utrecht hun bestelling snel en eenvoudig ophalen, waardoor ze hun bezoek aan de winkel kunnen bewaren voor een ander moment. Ze krijgen een code toegestuurd waarmee ze hun bestelling direct uit een van de kluisjes in de parkeergarage van de vestiging kunnen halen. Er zijn diverse formaten kluisjes beschikbaar, zo past er zelfs een PAX kast in het grootste formaat. Op deze manier kan 80% van de bestellingen opgehaald worden wanneer het de klant het beste uitkomt. Complexe, grotere bestellingen, zoals grote zitbanken, moeten nog wel op de Bestellen & Ophalen afdeling opgehaald worden.



Eva de la Chambre, Market Manager bij Ikea Utrecht: "Onze nieuwe Pick-Up kluisjes zijn perfect voor klanten die behoefte hebben aan een snel bezoekje aan Ikea. We willen het hen zo gemakkelijk mogelijk maken om hun online bestelling op te halen bij Ikea Utrecht. Dit initiatief is onderdeel van onze bredere strategie om nieuwe Ikea-formats en locaties te openen, waardoor we toegankelijker worden voor onze klanten. We willen in de toekomst de openingstijden van de Pick-Up kluisjes verruimen, zodat klanten ook buiten de reguliere openingstijden van de vestiging hun bestelling kunnen afhalen."

Meer informatie:
Ikea
www.ikea.nl

Publicatiedatum: