Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

tété Total Flooring heeft versterking binnen

tété Total Flooring heeft het verkoopteam versterkt met Kevin van Manen als nieuwe accountmanager voor de regio West-Nederland. De groothandel in zachte en harde vloerbedekking laat weten blij te zijn met deze, naar eigen zeggen, belangrijke ontwikkeling binnen de organisatie.


Kevin van Manen.

Kevin zal naast Jochem Harms intensief het rayon West-Nederland bezoeken, onderhouden en uitbreiden "Als betrokken accountmanager zal Kevin er alles aan doen om de verwachtingen te overtreffen en uw tevredenheid te garanderen. Bij velen van u is Kevin geen onbekende en heeft hij de sporen al ruim verdiend", aldus tété Total Flooring. "Wij nodigen u uit om Kevin te verwelkomen en de tijd te nemen om hem te leren kennen. Hij staat klaar om te luisteren, samen te werken en te streven naar duurzame relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en wederzijds begrip."

Meer informatie:
tété Total Flooring
Wegtersweg 35
7556 BP Hengelo
074 - 2420230
[email protected]
www.tete.nl

Publicatiedatum: