Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Destination Design onthult programma

Van 15 tot en met 17 september vindt het Destination Design event plaats. Het is een inspirerende ontdekkingsreis met verrijkende ontmoetingen. Het is tijd om het programma te onthullen. Meer dan vijftig Nederlandse en internationale designmerken, gekozen vanwege hun innovatie en creativiteit, maken deel uit van het evenement. Zij nodigen je uit om samen met andere professionals nieuwe horizonten te verkennen tijdens inspirerende design tours.

De rondleidingen zijn op zondag 15 september met Jantine Vaartjes van Scandinavian Living by Bo Bedre (co-host: Willemijn de Leeuw) en op maandag 16 september met Evelien Reich. Dit jaar vindt een nieuw Designer Monday evenement plaats op de tweede dag van Destination Design in het Klokgebouw in Eindhoven.


Evelien Reich en het Klokgebouw in Eindhoven.

Design Tours
Destination Design biedt voor het derde achtereenvolgende jaar inspiratie en netwerkmogelijkheden door middel van speciaal samengestelde tours. Gerenommeerde experts uit de designwereld zijn dit jaar hosts van de rondleidingen:

  • Zondag 15 september (11:00 & 13:30): Jantine Vaartjes (hoofdredacteur van de Nederlandse editie van Scandinavian Living by Bo Bedre) en co-host Willemijn de Leeuw (Space Content Studio) nodigen bezoekers uit voor een inspirerende tour langs de deelnemende merken.
  • Maandag 16 september (11:00 & 13:30): Evelien Reich, met 30 jaar ervaring in de designbranche, deelt tijdens haar tour met smaak en humor haar inzichten in de interieurwereld.
  • Dinsdag 17 september (11:00): Studio La Bolleur gevierd om zijn creatieve speelsheid, leidt bezoekers rond door het harmonieuze ruimtelijk ontwerp dat ze creëerden voor Destination Design en geven een overzicht van het event concept. Rondleidingen duren ongeveer een uur en zijn beperkt tot 20 deelnemers. De taal van de rondleidingen is Nederlands.

Designer Monday: ontmoet gelijkgestemde ontwerpers en merken
"We hebben de ontwerpers van de deelnemende merken gevraagd om op maandag de 16e bij ons te zijn, om ideeën uit te wisselen en relaties op te bouwen met onze bezoekers", zegt Marieke van den Berg, mede-initiatiefnemer van Destination Design (directeur LABEL Vandenberg).

Deelnemende merken
Artifort, Atelier Artiforte, Aventura, Banz Bord, BEEK Collection, BENSEN, Borek Parasols Outdoor Furniture, Bree's New World, BRETZ, Castelijn, Cor Unum, CS Rugs, Freifrau, Gealux, Gelderland, Harvink, Hofstede Raanhuis, Hollands Licht, ig_nore, ijcoon, innsout, Jacco Maris Design, JOLI, JORI, KFF, Kristensen & Kristensen, LABEL VandenBerg, Leolux, Longbarn, Metaform, Millenerpoort, Molinari Design, Montis, Max & Luuk Parasols Outdoor furniture, ØDE Design, Pastoe, Papadatos, Perletta, Pilat & Pilat, Pode, QLIV, Rietveld Originals, Rodam, Saunaco, SCHRAMM, SILHOUET LIGHTING, Skovby, SLOWWOOD, solpuri, Spectrum, Unlit Studio, Van Besouw, WERTHER - Die Möbelmanufaktur, Yoi Outdoor Furniture.

Openingstijden, adres en toegangstickets:

  • Zondag 15 september 2024 10:00 - 18:00
  • Maandag 16 september 2024 10:00 - 20:00
  • Dinsdag 17 september 2024 10:00 - 18:00

Registreer je hier en ontvang je digitale toegangsticket (verplicht).

Meer informatie:
Destination Design
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
www.destinationdesign.nl

Publicatiedatum: