Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontwerpen van Resident uit Nieuw Zeeland te vinden bij Eikelenboom

Een van de labels dat Eikelenboom verkoopt is Resident, opgericht door Simon James en Scott Bridgens in 2011. Het bedrijf richt zich op tijdloze ontwerpen voor de moderne, bewuste levensstijl. Als een van de eerste wereldwijd georiƫnteerde designhuizen uit Nieuw-Zeeland, is Resident een pionier in de 'New World Luxury'-beweging, een initiatief van innovatieve, design-gedreven, duurzaamheidsgerichte merken die de wereld veroveren, vanuit het zuidelijk halfrond.



Resident brengt vernieuwende ontwerpen samen met een waardering voor schoonheid en een vleugje eigenzinnigheid. Elk design is bedoeld om een subtiele elegantie toe te voegen aan moderne omgevingen. Voor Resident draait luxe niet om overdaad of status, maar om investeren in tijdloze ontwerpen die dagelijks plezier bieden en lang meegaan.



Omdat Resident zijn oorsprong heeft op een afgelegen eiland - Nieuw Zeeland - heeft het merk geleerd om met beperkte middelen een maximale impact te maken. Alle ontwerpen vinden hun oorsprong in Nieuw-Zeeland en worden geproduceerd door een internationaal netwerk van vakmensen: van het team in Auckland, tot timmerbedrijven in Litouwen, en ambachtelijke stoffeerders in Londen, Los Angeles en Melbourne.



Meer informatie:
Resident
www.resident.co.nz

Eikelenboom
Cruquiusweg 111L
1019 AG Amsterdam
0031 (0) 20 691 81 61
www.eikelenboom.nl

Publicatiedatum: