Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robin van Veeren van Ecologistiek:

'Waarom de laatste 10% van je interieurproject 90% van het succes bepaalt'

Als interieurprofessional heb je de unieke gave om de mooiste interieurs samen te stellen en het perfecte plaatje te creƫren voor de klant. Tijdens het ontwerpproces worden zorgvuldig geselecteerde meubels, perfect afgestemde kleuren en accessoires gekozen om hun droominterieur tot leven te brengen.

"Maar zelfs met al deze zorg en aandacht voor detail, bepaalt de laatste 10% van het project maar liefst 90% van het succes", stelt Robin van Veeren van Ecologistiek. "Deze laatste fase, waarin de meubels worden bezorgd en gemonteerd, is cruciaal voor het realiseren van het perfecte eindresultaat. Het harde werk, de creativiteit die in het project zijn gestoken, kunnen snel voor niks zijn geweest als deze laatste fase niet professioneel wordt uitgevoerd."


Robin van Veeren, een van Ecologistiek's eigenaren.

"Net even die extra service, zoals schoenen uitdoen als je over het tapijt loopt, aanbieden om te stofzuigen als er wat troep is gemaakt, of de koffiebekers in de gootsteen zetten, maakt een groot verschil. Deze kleine, bescheiden gebaren geven de klant het gevoel dat ze volledig in de watten worden gelegd.

Het gehele plaatje moet kloppen, van begin tot eind. Door te zorgen voor een perfecte afwerking en een naadloze laatste fase, kun je ervoor zorgen dat het interieurproject niet alleen voldoet aan de verwachtingen van je klant, maar deze zelfs overtreft. Dit is hoe de laatste 10% het verschil kan maken en jouw project van goed naar onvergetelijk tilt", besluit Robin van het jong transportbedrijf Ecologistiek.

Meer informatie:
Ecologistiek
J.C. Beetslaan 163 G
2131 AL Hoofddorp
(085) - 060 67 00
[email protected]
www.ecologistiek.eu

Publicatiedatum: