Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Interieur Club Podcast trapt seizoen 4 af in september

'Met onder andere Okke Albers, Roelfien Vos, Reinier Spaan, Babbet Duijkers en Kiki van Eijk'

Deze maand is de wekelijkse podcast van De Interieur Club weer van start gegaan. Het is alweer seizoen 4 en zoals ieder seizoen zijn er weer mooie ontwikkelingen. Mark Timo is weer van de partij en dit seizoen is er een nieuwe maandelijkse host, zijn er podcastseries en is er een nieuwe vaste maandelijkse Business Club Talk over ondernemen in de interieurbranche met een aantal Business Club members die hun ervaringen delen.

Iedere maandag vanaf 12.00 uur staat er een nieuwe aflevering van De Interieur Club Podcast in je favoriete podcast app. Dit zijn de gasten en onderwerpen van de maand september van De Interieur Club Podcast.



Maandag 2 september | Business Club Talk: Geld verdienen als interieurprofessional
Mark Timo is in gesprek gegaan met een aantal Business Club members aan zijn keukentafel. De members delen hun ervaringen en verhaal in het ondernemen in de interieurbranche. Praktische onderwerpen worden besproken met veel tips van de members over hoe jij beter kan ondernemen.

Waar zijn zij tegenaan gelopen en waar lopen zij tegenaan in het ondernemen? In de aflevering twee Business Club members over geld verdienen als interieurprofessional. Te gast waren interieurontwerpers Jolanda Diks en Djaranda Vennink.

Maandag 9 september | Wat is er aan de hand in de interieurbranche?
Wat is er aan de hand in de interieurbranche? Veel interieurbedrijven hebben een lastige periode. In deze podcast wordt toegelicht waar dat aan zou kunnen liggen.

Na een enorme boost tijdens Covid periode ervaren veel bedrijven een terugloop van omzet. Komt dat door de situatie in de woningmarkt? Door de loonkosten die gestegen zijn en hoe zit het met het vertrouwen van de consument? Te gast zijn Okke Albers van Studio Henk, consultant Aaron van Bindsbergen en Jeroen Glas van interieur Carriere.

Maandag 16 september | Ontwerpen van een jacht met interieurontwerper Roelfien Vos
Wat komt erbij kijken bij het ontwerpen van het interieur van een luxueus jacht? Daar gaat Mark Timo met de gasten in deze aflevering dieper op in.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen het ontwerpen van een huis en het ontwerpen van een jacht? Welke materialen en afwerkingen zijn het meest geschikt voor jachtinterieurs? En hoe combineer je luxe met functionaliteit, vooral in beperkte ruimtes zoals een jacht? Te gast zijn interieurontwerper Roelfien Vos en Randolf van Kuik van Zimmer + Rohde.

Maandag 23 september | Keramiek - 4 toepassingen voor projecten
Te gast in deze podcast zijn Reinier Spaan van KeraStone en interieurontwerper Babbet Duijkers. Babbet houdt van omvangrijke projecten waarbij alles met elkaar samenwerkt. Ze focust zich op nieuwbouw en complete renovaties, waarbij ze in het gehele traject actief betrokken is.

Reinier en Babbet gaan jou inspireren over de verschillende toepassingen van keramiek. Welke mogelijkheden zijn er met keramiek en hoe kan je dat toepassen in je interieurprojecten? Je hoort het in deze aflevering.

Maandag 30 september | Evelien Reich in gesprek met ontwerper Kiki van Eijk
Evelien Reich gaat iedere laatste maandag van de maand een aflevering presenteren waar zij in gesprek gaat met een bijzondere designer. In haar loopbaan heeft ze altijd dicht op de designwereld gezeten als stylist, editor-in-chief en als jurylid van diverse designprijzen.

In een ver verleden heeft Evelien zelf de kunstacademie gedaan. Daar heeft ze vooral geleerd dat ze zelf niet de beste ontwerper is. Evelien is daarom erg geboeid door mensen die wel goed kunnen ontwerpen. Evelien staat te trappelen om de ontwerpers het hemd van het lijf te vragen. Haar eerste gast in de aflevering van september is een van de meest toonaangevende ontwerpers van Nederland ontwerper Kiki van Eijk.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: