Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag 9 september

Open Huis Wilhelmine van Aerssen Agenturen

Wilhelmine van Aerssen presenteert tijdens het Open Huis evenement op maandag 9 september 2024 de nieuwste Autumn/Winter collecties van haar interieurmerken zoals, Designers Guild, Ralph Lauren, Christian Lacroix, Nobilis, Osborne & Little, Nina Campbell, William Yeoward, Barbaro Osorio en Vaughan Designs.

Het Open Huis biedt professionals in de interieurbranche een gelegenheid om nieuwe inspiratie op te doen op het gebied van stoffen, behang, meubels, verlichting en accessoires. De showroom aan de Hoogte Kadijk in Amsterdam is 9 september de hele dag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.


Foto: Nobilis.

Nederland mooier maken
Wilhelmine van Aerssen, agent voor Nederland van stoffen, behang, meubelen en accessoires, begon haar bedrijf in 1981 met een duidelijk doel voor ogen: Nederland mooier maken. Wilhelmine werkte jarenlang in het buitenland en het viel haar op dat er in andere landen heel anders met interieurs en inrichten werd omgegaan. De grandeur die ze daar zag was in Nederland niet of nauwelijks te vinden. Engeland en Frankrijk bijvoorbeeld, hadden een veel groter aanbod aan interieurstijlen, gordijnen en stoffering.

Terug in Nederland bleef de interesse voor interieur onverminderd groot. Een van de grote voorbeelden werd Tricia Guild die met haar merk Designers Guild het interieur op revolutionaire wijze wist te veranderen. Dit was de motivatie voor Wilhelmine om haar eigen bedrijf te beginnen en al snel werd ze de eerste officiƫle agent van het merk. Datzelfde jaar volgden Nobilis en Osborne & Little. Inmiddels vertegenwoordigt Wilhelmine van Aerssen Agenturen 22 merken.

Aanmelden kan via [email protected] of via 020-6405060.

Meer informatie:
Wilhelmine van Aerssen Agenturen
Hoogte Kadijk 143 F2
1018 BH Amsterdam
020-6405060
[email protected]
www.wva.nl

Publicatiedatum: