Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Meubelhartdagen in Beusichem

Deze periode staat Beusichem in het teken van de Meubelhartdagen. Inmiddels zijn de eerste twee inkoopdagen achter de rug. Op 9, 10 en 16 september staan de overige beursdagen op de planning. Het evenement, dat een vernieuwde frisse huisstijl doorgevoerd heeft, is bedoeld om inkopen te doen en inspiratie op te doen voor de interieurbranche. Ontdek de leveranciers en collecties die gepresenteerd worden in hun eigen showrooms, maar wel op één locatie.

WW Furniture en Eurogros zijn al jaren vaste exposanten in Beusichem. Normaal gesproken konden bezoekers de bedrijven bezoeken in Expo Beusichem. Deze editie waren WW Furniture en Eurogros te vinden in Het Meubelhart van Beusichem, het pand van Sit Design. WW Furniture exposeerde op beide locaties. Tevens stond HTL op de exposantenlijst. Het familiebedrijf opende de deuren van de showroom in Beusichem voor bezoekers.


Bekijk hier de fotoreportage die Wonen360 maakte van de nieuwe collecties en de teams.

Bij het Meubelhart begrijpen ze hoe ingewikkeld het is om alle beurzen en huisshows af te reizen. Daarom willen ze grote en kleine retailers helpen om het inkoopproces makkelijker te maken. "En wanneer je inkoopproces makkelijker is, heb je meer tijd over om je inkopen optimaal te presenteren, gaat je collectie voor je werken en verhoog je daarmee de traffic en aankopen in je winkel of studio", aldus de organisatie van Meubelhart Beusichem.



De Meubelhartdagen vinden plaats in het voor- en najaar in het pittoreske dorp Beusichem, in het hart van Nederland: de Betuwe. Het Meubelhart verzamelt leveranciers uit de woonbranche. Al sinds het begin van de vorige eeuw is de Betuwe een plek waar veel meubelfabrikanten zich vestigden. Het Meubelhart is het middelpunt waar vraag en aanbod samenkomen en waar samenwerkingen ontstaan.



Bekijk hier de complete fotoreportage.

Meer informatie:
Meubelhart Beusichem
Beijerdstraat 22
4112 NE Beusichem
+(31) 6 20 50 33 63
[email protected]
www.meubelhartbeusichem.nl