Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

40e editie van M.O.W. in teken van afwisseling, groei en verdere ontwikkeling

De M.O.W. 2024 gaat van start op 22 september en wordt gekenmerkt door sterke inhoud, indrukwekkende presentaties, een geoptimaliseerde halstructuur en vernieuwde routing. Met 526 exposanten uit 40 landen stelt deze beurs hoge eisen en onderstreept hij zijn rol als centraal platform voor de meubelhandel in Europa. Het team van Messe Ostwestfalen is trots op dit resultaat en dankbaar voor het vertrouwen van de sector, waardoor dit jubileumevenement een bijzondere gelegenheid is geworden.

In haar 40e jaar staat de M.O.W. voor afwisseling, groei en verdere ontwikkeling. Er zijn nieuwe exposanten, een duidelijke focus van zelfbediening tot conventionele meubels, en een uitbreiding van alle productassortimenten. Deze beurs is dé hotspot voor nieuwe ideeën, innovaties en trends in het middensegment van de markt. De sector maakt zich op voor de toekomst en stuurt een sterk signaal af om de economische situatie te stimuleren.

Nieuwe hoogtepunten en geoptimaliseerde structuur voor nieuw momentum
De 526 exposanten uit 40 landen vertegenwoordigen de hoogste kwaliteit en een breed aanbod. Ongeveer 40% van de exposanten komt uit Duitsland en 60% uit het buitenland. De top tien bestaat uit Duitsland, Polen, Denemarken, Nederland, Bosnië-Herzegovina, Turkije, Italië, Litouwen, Frankrijk en Zweden. Het internationale karakter van de M.O.W. maakt deze beurs tot een cruciaal B2B-evenement voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de meubelwereld.

Met zijn jubileumeditie zet de M.O.W. de succesvolle lijn voort en bevestigt zijn positie als de toonaangevende meubelbeurs van Europa. Dit toont opnieuw aan waarom Ostwestfalen-Lippe (OWL) het hart van de meubelsector is.

M.O.W. in een oogopslag:

  • Datum: 22 tot 26 september 2024
  • Openingstijden: Zondag t/m woensdag van 9.00 tot 18.00 uur; donderdag van 9.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Messezentrum Bad Salzuflen, 17 hallen, 85.000 m² expositieruimte

Meer informatie:
M.O.W.
[email protected]
www.mow.de

Publicatiedatum: