Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yale komt met sleutelloze toegang

Yale, leverancier van slimme woningbeveiliging, kondigt zijn nieuwste innovatie op het gebied van sleutelloze toegang aan: de Smart Keypad 2 met vingerafdruk.

De Smart Keypad 2 is compatibel met de slimme sloten van Yale, zoals de Linus Smart Lock L1 & L2 en andere apparaten zoals slimme garage- en poortopeners. Dit is het allereerste codepaneel met vingerafdruktechnologie van Yale, waardoor eenvoudige toegang tot woningen mogelijk is met één simpele aanraking.



Sleutels zijn verleden tijd. Gebruikers kunnen hun deur nu openen met een vingerafdruk, een code of automatisch zodra ze in de buurt komen. Andere opties zijn via de Yale Home app, een Yale Dot, populaire stemassistenten of een Apple Watch. Dankzij deze innovatieve mogelijkheden hebben klanten bij Yale een breder scala aan sleutelloze toegangsopties dan ooit tevoren, waaronder het nieuwe keypad met vingerafdruk.

De Yale Smart Keypad 2 is ontworpen voor eenvoudige installatie en kan direct uit de doos geïnstalleerd worden. Woningeigenaren kunnen de keypad met slechts twee schroeven of met zelfklevende tape in de buurt van hun voordeur plaatsen, of binnen Bluetooth-bereik van een Yale slim slot voor optimale prestaties. De verlichte keypad licht op zodra iemand in de buurt komt, waardoor de deur op elk moment moeiteloos kan worden ontgrendeld met een vingerafdruk of persoonlijke toegangscode. De woning kan ook worden beveiligd met één druk op de keypad bij vertrek, voor extra gemoedsrust.

Meer informatie:
Yale
www.yalehome.com

Publicatiedatum: