Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interfloor lanceert tapijt Chamonix Project-SDN

'Geavanceerde solution dyed garens zorgen voor diepe, blijvende kleuren'

Interfloor lanceert de Chamonix Project-SDN. Deze kwaliteit onderscheidt zich door het gebruik van geavanceerde solution dyed garens, die zorgen voor diepe, blijvende kleuren die hun intensiteit behouden, zelfs na jarenlang intensief gebruik.

Chamonix Project-SDN heeft een comfortklasse van 4. "Dit tapijt creëert een warme, uitnodigende sfeer in elke ruimte en is verkrijgbaar in 13 unieke kleuren, variërend van subtiele tinten tot levendige nuances. Hierdoor past Chamonix Project-SDN perfect bij elke interieurstijl en kleur", aldus Interfloor.



Wat Chamonix Project-SDN echt bijzonder maakt, is zijn kracht en duurzaamheid. Het tapijt is ontworpen voor langdurig gebruik, met een robuuste structuur die bestand is tegen intensief gebruik en slijtage. "Of u nu een drukke kantooromgeving, een stijlvolle hotellobby of een gezellige woonkamer wilt aankleden, Chamonix Project-SDN biedt een indrukwekkende combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid."

Daarnaast kan Chamonix Project-SDN volledig op maat gemaakt worden, zodat het aansluit bij specifieke wensen en interieur. Ervaar de balans tussen esthetiek, comfort en duurzaamheid met Chamonix Project-SDN.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: