Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Maar diverse exposanten hadden de beste maandag ooit"

Bezoekersaantallen Trendz iets lager door tegenwind in retail land

Tijdens de najaarseditie van Trendz op 25, 26 en 27 augustus 2024 in Evenementenhal Gorinchem was er veel te beleven voor duizenden retailers. Met vijf hotspots voor inspiratie, 185 deelnemers, meer dan 300 merken stond het vakevenement in het teken van creativiteit en vernieuwing. "Hoewel het een gezellige sfeer was en bij opening met lange rijen, waren de bezoekersaantallen iets lager door de tegenwind in retail land", geeft Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail & Interior aan.

Met een gevarieerd aanbod van merken en inspirerende hotspots is Trendz een waardevol platform voor iedereen die in de home deco & lifestyle retail actief is. Dit najaar presenteerde verschillende ontwerpers producten, waaronder Laura van Atelier LVDW, Jasmijn Muskens, Marleen van Griethuijsen, Sanne Kaal, Saudade Collective, Studio Floris Meijer, Studio Juyoung Jung, Studio Madeleine Scholtes en Sven Jansse.


Bekijk hier de complete fotoreportage die Wonen360 maakte tijdens Trendz Najaar.

Bloemkracht & TopInterieurOntwerpers
De zes partijen uit de bloemistenbranche Koninklijke VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Jodeco Glass, Smithers-Oasis en Bloem&Blad bundelden hun krachten en zorgden drie dagen voor reuring en inspiratie met 'Bloemkracht 6'.

Anet van Haaster, Anna Hutten, Arne Lubbers, Cadeau Pakje In, Christine Boland, Jan de Koning en Mrs e-commerce deelden hun tips en tricks op de diverse podia. Daarnaast presenteerde TopInterieurOntwerpers een vernieuwde Trendpresentatie met de trends Dreamy, Joy en Cosy.

Iets onder 6000
Mascha: "Diverse exposanten die al jaren op Trendz staan hebben de beste maandag ooit gedraaid. Het bezoekersaantal is iets onder de 6000 geƫindigd. We leven in een lastige tijd en dat merken we allemaal. De consument denkt vaker na bij een impulsaankoop of nieuw product. Winkeliers worden al maanden geraakt doordat de consumenten de hand op de knip houden, wat zich vertaalt naar een lager volume in orders en minder investeringen."

"Wel kijken we vol energie en vertrouwen uit naar de voorjaarseditie op 12, 13 en 14 januari 2025 in Evenementenhal Gorinchem. Veel deelnemers zijn er weer bij en de plannen zijn inmiddels al besproken met diverse partners. Met Trendz gaan we namelijk een volgende stap zetten. Vanaf de aankomende voorjaarseditie krijgt de bovenverdieping een gehele nieuwe look & feel zonder tapijttegels en uniforme houten standbouw. Een mooie stap voor de toekomst met veel ruimte voor gifts en conceptstores", aldus de Bruin.

Bekijk hier de fotoreportage.

Trendz Voorjaar 2025 is te bezoeken op zondag 12 januari van 10.00 tot 17.00 uur, op maandag 13 januari van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag 14 januari van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem, Nederland.

Meer informatie:
Trendz
www.trendzvakbeurzen.nl

Publicatiedatum: