Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leeuwerik behaalt ISO 14001-certificering

Leeuwerik is officieel ISO 14001-gecertificeerd. Deze certificering is een erkenning van het milieumanagementsysteem en bevestigt haar toewijding aan milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen.


Frank van Zuijlen (financieel directeur) en John de Laat (operationeel directeur).

ISO 14001 is een internationaal erkend milieumanagementsysteem dat het bedrijf in staat stelt een effectief milieubeleid te ontwikkelen en te implementeren. "Het helpt ons om onze milieuprestaties te verbeteren, milieurisico's te beheersen en te voldoen aan de geldende milieuwetgeving. De basis van dit milieumanagementsysteem is de Plan-Do-Check-Act cyclus, waarmee we systematisch onze milieudoelstellingen plannen, uitvoeren, evalueren en optimaliseren", aldus Leeuwerik.

Wat betekent dit voor Leeuwerik en hun partners? Leeuwerik werkt continu aan het verbeteren van haar milieuprestaties. "We minimaliseren de milieurisico's die voortvloeien uit onze activiteiten en we voldoen minimaal aan de geldende milieuwetgeving en streven ernaar deze te overtreffen waar mogelijk."

De succesvolle afronding van de ISO 14001-audit is een belangrijke mijlpaal voor Leeuwerik. "Het is een bevestiging van onze inzet voor verantwoord ondernemen en onze toewijding aan een duurzamere toekomst. Voor ons is het behalen van deze certificering meer dan het voldoen aan de norm; het weerspiegelt onze intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties."

Meer informatie:
Leeuwerik
www.leeuwerik.nl

Publicatiedatum: