Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stiho groeit met drie vestigingen

Stiho versterkt zijn positie voor bouwers in Zuid-Holland door twee overnames met in totaal drie vestigingen. Stiho is een landelijk opererend familiebedrijf dat bouwers hout, plaat, bouwmaterialen en ijzerwaren levert. Alblas Hout uit Moordrecht en Rotterdam en Verhulst Bouwmaterialen en Afbouwcenter uit Den Haag zijn ook familiebedrijven met een lange geschiedenis en een sterke lokale binding met de klant. Daarom passen beiden bedrijven uitstekend bij Stiho, dat al langer de wens heeft om nog sterker aanwezig te zijn in Zuid-Holland.



Sterk in Zuid-Holland
Alblas Hout is al meer dan honderd jaar een begrip in de metropoolregio Rotterdam. Klanten kunnen op de vestigingen in Rotterdam en Moordrecht terecht voor persoonlijk advies en een ruim assortiment aan hout en bouwmaterialen. Het team blinkt uit in hout op maat en is specialist in houten gevelbekleding. Bewerkingen worden in eigen huis uitgevoerd in een moderne machinale. Door korte lijnen en persoonlijk contact maken de collega's van Alblas het verschil voor de klant.

Verhulst Bouwmaterialen en Afbouwcenter staat al ruim een eeuw voor kwaliteit en service. Vanaf een centrale locatie aan de Viaductweg in Den Haag bedient het team lokale en regionale klanten met een ruim assortiment van bouw- en afbouwmaterialen direct uit voorraad. Iedere klant profiteert bij Verhulst van korte lijnen, uitgebreide kennis van materialen en toepassingen en een uitstekende service.

Trots
Stiho laat weten trots te zijn dat deze mooie bedrijven met sterke lokale en regionale wortels zich aansluiten. Stiho is al sinds 1926 dé groothandel in bouwmaterialen, hout & plaat en ijzerwaren voor de bouwers van Nederland. Met nu 26 vestigingen door heel Nederland is Stiho altijd dichtbij en levert alles wat je nodig hebt in één keer bij jou op de bouw. Persoonlijk en klantgericht is Stiho al bijna 100 jaar.

De afgelopen jaren heeft Stiho geïnvesteerd in slimme digitale oplossingen voor onze klanten. Ook investeert Stiho continue in logistieke dienstverlening en duurzaamheid. Met 7 elektrische vrachtwagens beschikt Stiho over het grootste elektrische wagenpark van de branche om emissievrij aan bouwers te leveren.

Door deze uitbreiding ervaren steeds meer bouwers de voordelen van Stiho. Een breed assortiment, betrouwbare logistiek en slimme digitale functies gekoppeld aan de kennis en kunde van ervaren medewerkers. Zo combineert Stiho landelijke dekking met lokale expertise.

De ambitie van Stiho is om de komende jaren te blijven groeien in aantal klanten en vestigingen. Stiho blijft bouwen aan oplossingen die onze klant tijd besparen en gemak bezorgen. Zodat zij zich kunnen richten op wat belangrijk is: het werk.

Meer informatie:
Stiho
(030) 242 44 24
[email protected]
www.stiho.nl

Publicatiedatum: