Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te zien tijdens vt wonen&design beurs

Studio Sif ontwerpt accessoires die ook geschikt zijn voor huisdieren

Studio Sif ontwerpt stijlvolle en comfortabele luxeproducten voor je interieur welke ook geschikt is voor huisdieren. De esthetische accessoires van Studio Sif passen in elk interieur en worden vervaardigd van hoogwaardige interieurstoffen.

De Pooch Pouch van Studio Sif is zoveel meer dan een draagbare mand – het is een vooruitstrevend design waarin vorm en functie samenkomen, met de hand gemaakt en gelijkwaardig aan de designertas die je een leven lang draagt en koestert. Vervaardigd uit hoogwaardige stoffen in een esthetisch ontwerp dat past in jouw interieur. Een verrijking voor het dagelijks leven van jouw liefste pooch.

Studio Sif kent 3 collecties:
Sif Collection
De Sif Collection is een uitgebreide collectie van signatuur ontwerpen van Studio Sif in verschillende stijlen. De Sif Collection past in elk interieur en bij elke pooch.

Seasonal Collection
Jaarlijks brengt Studio Sif een limited edition collectie uit in een opvallend ontwerp, waarmee je meteen een statement maakt voor je pooch én in je interieur.

Studio Collection
Met het made-to-order concept van de Studio Collection met verschillende kleur- en materiaalkeuzes, past de esthetische Pooch Pouch in elk stijlvol interieur. Liever helemaal custom-made? Stijl jouw Pooch Pouch af op jouw interieur tot in de kleinste details, met een Pooch Pouch uit de Studio Collection.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe website van Studio Sif nu live is! Bezoek ons ook dit jaar op de VT Wonen & Design beurs, waar we onze nieuwste collecties met trots zullen presenteren.

Meer informatie:
Studio Sif
[email protected]
www.studiosif.com

Publicatiedatum: