Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ambiance benoemt nieuwe directeur

De Nederlandse zonweringspecialist Ambiance Organisatie B.V., dat 40 vestigingen heeft, start het najaar met de benoeming van een Statutair Directeur. Ambiance Organisatie biedt een breed assortiment binnen- en buitenzonwering van diverse merken.

De Statutair Directeur zal de strategische doelen van Ambiance bewaken, de verdere groei stimuleren en de doelstellingen van het bedrijf helpen realiseren. Dirk Driessen zal per 1 september 2024 deze rol vervullen. Driessen wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de leiding van het team op het hoofdkantoor.


Dirk Driessen.

Met ruim 30 jaar ervaring in de zonweringsmarkt, zowel nationaal als internationaal, brengt Dirk Driessen aanzienlijke expertise mee naar Ambiance Organisatie B.V. Zijn loopbaan omvat functies als adjunct-directeur bij PBS, zelfstandig ondernemer van Ambiance Bestosol, salesmanager bij Stobag en Country Manager / Key Accountmanager bij Serge Ferrari. Daarnaast heeft Driessen bestuursfuncties bekleed bij zowel Romazo Consumenten als Verofale, wat zijn betrokkenheid bij de branche en zijn diepgaande kennis van de markt verder onderstreept. Dankzij deze uitgebreide ervaring is Driessen de ideale persoon om Ambiance naar de volgende fase te leiden.

Daniel de Wild, voorzitter van het bestuur van Ambiance, verklaart: "We hebben voor Dirk gekozen vanwege zijn diepgaande kennis van de zonweringsbranche en zijn bewezen leiderschapskwaliteiten. We zijn verheugd de samenwerking met elkaar aan te gaan en kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk voor Ambiance en wensen Dirk veel succes in zijn nieuwe functie."

Meer informatie:
Ambiance Organisatie B.V.
Hambakenwetering 8b
5231 DC 's-Hertogenbosch
www.ambiance-zonwering.nl

Publicatiedatum: