Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duka komt met slimme oplossing voor het inmeten en configureren van douches

Duka heeft een nieuw platform ontwikkeld; Duka Digital. Met de Duka Digital app stel je vanaf nu de gewenste Duka douche online samen en wordt deze direct 3D gevisualiseerd op een tablet, smartphone of computer. De gebruiker wordt stapsgewijs begeleid naar de ideale douche-oplossing die voldoet aan de wens én de badkamerruimte waarin deze wordt geïnstalleerd.

De innovatieve doucheconfigurator, die eenvoudig bereikbaar is via de Duka website, biedt een dynamische visualisatie van alle doucheseries en modellen uit het omvangrijke Duka douche aanbod. Duka biedt als dé specialist in douches volop keuze in modellen, maten, glassoorten en kleuren. Met Duka Digital kies je nu snel en eenvoudig de juiste douche uit de vele mogelijkheden. De samengestelde douche wordt direct 3D gevisualiseerd met de daarbij behorende bestelgegevens. Ook de afbeelding van de douche, montagehandleiding en explosietekening zijn direct bij de hand. Deze heldere en visuele ontwerptool versnelt en verbetert het aankoopproces aanzienlijk.



Ontwerp de ideale douche
Duka Digital is ontworpen om eenvoudig de ideale douche samen te stellen. Binnen Duka Digital filtert de gebruiker de douchemogelijkheden stapsgewijs. Wil je een bepaalde keuze nog niet maken, dan kan je die stap ook overslaan. Eerst wordt de situatie geselecteerd waar de douche wordt geplaatst, zoals een nis, hoek, inloopdouche, een douche tegen één muur of douchen in bad. Daarna kiest de gebruiker de categorie: een gesloten douche of inloopdouche. Vervolgens kan het openingssysteem geselecteerd worden, met opties zoals vouw-, pendel-, schuif- of draaideur. Tot slot kiest de gebruiker de kleur, waarbij er keuze is uit acht verschillende profielkleuren. Aan de hand van deze keuzen, worden de douchemodellen getoond die voldoen aan deze ontwerpcriteria. Hierna kunnen de verdere details ingevoerd worden, zoals de afmetingen, de glassoort en overige specificaties. Is er al een voorkeur voor een bepaalde doucheserie? Dan is het ook mogelijk om op serie te configureren en deze aan te passen aan de situatie.

Duka Digital bevat ook een meettool Duka My Measure. Deze nieuwe tool begeleidt het meetproces, waardoor het vastleggen van metingen sneller en eenvoudiger gaat en geen situatiemaat vergeten wordt. Handig! De meettool is gekoppeld aan de doucheconfigurator. Aan de hand van de ingevoegde maatgegevens van de situatie worden de mogelijkheden voor de ingemeten situatie getoond. Vervolgens kan de douche naar wens worden samengesteld.

Opslaan, bestellen en monteren
Is het ontwerp naar wens? Dan kan het ontwerp worden opgeslagen en de douche besteld worden. De volledige, juiste en actuele informatie over het specifieke ontwerp blijft te allen tijde toegankelijk via Duka Digital. Door de op elkaar afgestemde processen, waarbij Duka geen onderscheid maakt tussen standaard of maatwerk douches, is de bestelde, opmaat ontworpen douche snel in huis.

Meer informatie:
Duka
www.duka.it

Publicatiedatum: