Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Waar traditionele charme samenkomt met tijdloos design'

Nieuwe collectie HKliving geïnspireerd op Mediterraanse kustlijn

HKliving's nieuwe collectie is geïnspireerd op de Mediterraanse kustlijn, waar traditionele charme samenkomt met tijdloos design. De basis van deze collectie wordt gevormd door Hotel Satuna, een conceptueel boetiek hotel gelegen aan de ruige Spaanse kust. Deze denkbeeldige plek omarmt een mix van sfeervolle ruimtes en onvergetelijke herinneringen en belichaamt de ultieme ontspanning—het vangt de essentie van een levensstijl waarin eenvoud en verbondenheid centraal staan.

Roept herinneringen op
De producten in deze collectie zijn zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke elementen en serene sfeer van de Middellandse kust te weerspiegelen. Elk product heeft zijn eigen visuele aantrekkingskracht en het vermogen om herinneringen op te roepen, terwijl het je inspireert om nieuwe te creëren. "Hoewel we geloven dat herinneringen waardevoller zijn dan fysieke objecten, erkennen we ook de kracht van bepaalde items om ons terug te brengen naar gekoesterde momenten en plaatsen. De producten in deze collectie zijn ontworpen om precies dat te doen—een vleugje avontuur mee naar huis te brengen, als tastbare herinneringen aan de ervaringen en plekken die ons gevormd hebben," Emiel Hetsen, creatief directeur van HKliving.

Verhalen vertellen
Collectie 24-25 is ontworpen om elk huis te verrijken met elementen die zowel de innerlijke wereld als de beleefde avonturen weerspiegelen. Het gaat om het creëren van een leefruimte die warmte geeft en tegelijk het verhaal vertelt van leven en reizen.

Over
HKliving is een Nederlands interieurmerk opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun beide achternamen zijn gebruikt om de merknaam HKliving te creëren. De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein is een winnende formule gebleken. In de basis creëert HKliving toegankelijke collecties met producten die geïnspireerd zijn op traditionele en bruikbare ontwerpen met respect voor de geschiedenis, maar altijd met een moderne uitstraling. Tijdens het ontwerpproces is de nadruk gelegd op het eren van de originele stijl/invloed, maar tegelijkertijd het creëren van toegankelijke items.

Meer informatie:
HKliving
[email protected]
www.hkliving.com

Publicatiedatum: