Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurontwerper Shea McGee geeft stylingtips voor de herfsttafel

Nu de herfst voor de deur staat en eettafels een centrale rol gaan spelen bij het ontvangen en ontvangen van gasten, heeft interieurontwerpster Shea McGee praktische tips gegeven voor het stylen van een tafel voor de koudere seizoenen.

In plaats van traditionele boeketten stelt McGee voor om decoratieve stukken te gebruiken die zowel mooi als functioneel zijn. Haar aanpak bestaat uit het creëren van groepen decoratieve items met verschillende hoogtes om visuele interesse toe te voegen. Door bijvoorbeeld een hoge vaas te combineren met een kortere schaal creëer je een evenwichtig middenstuk.


Foto: Studio McGee.

McGee benadrukt dat deze items er op zichzelf aantrekkelijk uit moeten zien, of ze nu gevuld zijn met bloemen of fruit of niet. Deze aanpak verbetert niet alleen de esthetiek van de tafel, maar maximaliseert ook de functionaliteit, wat vooral handig is als de tafelruimte beperkt is tijdens bijeenkomsten. Het gebruik van decoratieve voorwerpen die twee doelen dienen, zoals een vaas die met of zonder bloemen kan worden gebruikt en een schaal waar fruit in kan, kan je opstelling stroomlijnen en de tafel georganiseerd houden.

Door deze principes te integreren, kun je een verzorgde en stijlvolle eettafel creëren zonder dat je steeds verse bloemstukken nodig hebt, waardoor je tafel zowel mooi als praktisch is voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden.

Bekijk haar stylingadvies hier:

Bron: www.homesandgardens.com

Publicatiedatum: