Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van 22 tot en met 25 oktober 2024 op Orgatec

Wherever Whenever - Work Culture Festival

Van 22 tot en met 25 oktober 2024 viert het Wherever Whenever - Work Culture Festival zijn eerste editie als onderdeel van de beurs Orgatec in hallen 6 en 9 van het Koelnmesse beursterrein.

Het festival wordt georganiseerd door de Duitse Interior Business Association (IBA) en biedt een hoogwaardig programma met meer dan 100 internationale sprekers op zes podia. Het zal zich richten op trends en de transformaties die moderne werkomgevingen ondergaan.

Met een line-up van interessante keynotes, paneldiscussies, interactieve workshops en tentoonstellingen wordt het Work Culture Festival een van de hoogtepunten van Orgatec 2024. Het evenement is bedacht en georganiseerd door de IBA, die optreedt als conceptsponsor van Orgatec.

De titel van het festival, Wherever Whenever, vat het idee samen dat mensen overal en altijd productief kunnen werken. Het evenement is gericht op experts op het gebied van architectuur, design en cultuur, Het Nieuwe Werken, HR en trendonderzoek.

We zijn verheugd dat we onze bezoekers nieuwe impulsen, inspiratie en praktische oplossingen kunnen bieden voor het transformeren van de wereld van werk met het IBA's Work Culture Festival," zegt Thomas Postert, directeur van Orgatec.

Helmut Link, voorzitter van de IBA, voegt hieraan toe: 'Het Work Culture Festival zal Orgatec als de toonaangevende internationale vakbeurs van de sector verrijken met nieuwe belevingscomponenten. Het festival creëert een interactief platform dat bezoekers in staat stelt om visies op de toekomst en nieuwe vormen van samenwerking en samenleven uit eerste hand te ervaren. Het evenement richt zich op iedereen die actief wil meewerken aan het vormgeven van de werkwereld van morgen.'

Vier inspirerende dagen om ideeën uit te wisselen
Het festivalprogramma nodigt de beursdeelnemers uit om de toekomst van werk in al zijn facetten te beleven, bespreken en vieren gedurende vier hele dagen. Het evenement, dat plaatsvindt op zes podia, brengt meer dan 100 sprekers uit de meest uiteenlopende vakgebieden samen en heeft meer dan 75 items op het programma staan. Naast de indrukwekkende line-up zorgen expositieruimten van IBA-leden, workshopruimten en speciale kunst- en designruimten voor gevarieerde inspiratie. Om de festivalervaring compleet te maken, zorgen foodtrucks voor versnaperingen en live muziek markeert het einde van de derde beursdag.

Drie perspectieven op de toekomst van werk
Wat Orgatec en het Wherever Whenever - Work Culture Festival uniek maakt, is de indeling van de hal met zijn directe verbindingen tussen de verschillende secties: Deelnemers kunnen gemakkelijk bewegen tussen de beursstands, speciale tentoonstellingen, lezingen, panels en workshops. Het evenement richt zich niet alleen op werk, maar werpt ook licht op hoe we in de toekomst naast en met elkaar zullen leven. Het festival wil begrip kweken voor hoe deze aspecten met elkaar samenhangen, zodat deelnemers beter toegerust zijn om uitdagingen aan te gaan. Deze missie wordt weerspiegeld in de drie thema's van het evenement - Team, Leven en Impact - die de werkplekken van morgen vanuit specifieke perspectieven zullen onderzoeken.

Prominente sprekers
In deze drie tracks zullen sprekers en panelleden uit verschillende vakgebieden en disciplines exclusieve inzichten geven in de toekomst van werk. Tot de topsprekers behoren muzikant en autocoureur Smudo, voetbaltrainer Ralf Rangnick, neurobioloog Bernd Hufnagl, UX-expert Sophie Kleber, ontwerper Sabine Marcelis, HR-executive Cawa Younosi, architect Ben van Berkel en digitaal expert Sascha Lobo, naast vele andere gerenommeerde experts.

Meer informatie:
Orgatec
www.orgatec.com

Publicatiedatum: