Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Willisau komt met nieuwe tafelmodellen

Het Zwitserse merk WILLISAU, dat bekend is van haar verlengbare eetkamertafels, heeft zowel een vrije markt collectie Willisau Switzerland alsook een exclusieve collectie Willisau Edition, voor een select aantal partners.

Het merk is gekend voor de Zwitserse precisie en technologie van haar verlengbare tafels, maar Willisau biedt ook tafels op maat aan. In een breed assortiment van uitvoeringen waaronder massief hout, Dekton, keramiek, Fenix, HPL en glas. Daarnaast biedt het zusterbedrijf Zumsteg dezelfde tafels aan voor outdoor.

De nieuwigheden voor dit jaar zijn onder andere de tafel CAPRI, welke beschikbaar is als ronde, ovale, bootsvormige en rechthoekige tafel, zowel vast als verlengbaar in alle materialen.

De tafel LATINO met een synchroon verlengsysteem en de tafel PILASTO met een middenpoot die verkrijgbaar is in leder, stof, lack of hout.

Daarnaast is Willisau een trendsetter en bieden ze een aantal nieuwe materialen aan, waaronder MDI: een nieuw materiaal van de firma Inalco, dat gemaakt is van natuurlijke mineralen en een alternatief is voor keramiek.

MVI : glas met een 3D diepte effect, noten zwart geolied, eiken wit en zwart geolied, eiken gerookt en aluminium champagne geborsteld voor de tafel poten.

Meer informatie:
Willisau
www.willisauag.ch

Interiorcollections
Peter van Lommel - Nederlandse agentschap
[email protected]
www.interiorcollections.eu