Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paulineplusluis lanceert Neon wandlamp

Designstudio Paulineplusluis, gevestigd in Brussel, presenteert haar nieuwste creatie, de wandlamp 'Neon'. Dit ontwerp zal voor het eerst te zien zijn tijdens de tentoonstelling Crafting Connections vanaf 30 augustus bij Surplus in Gent. De Neon-collectie wordt gekenmerkt door het gebruik van duurzame materialen zoals gegalvaniseerd stalen kabelgoten, aluminium en neon LED-buizen.


Paulineplusluis is een designstudio in Brussel, geleid door Pauline Capdo en Luis Bellenger.

De Neon hanglampen werden oorspronkelijk ontworpen in 2023 voor het gerenoveerde Centre Wallonie-Bruxelles in Parijs, waar Paulineplusluis ook verantwoordelijk was voor het ontwerp van het onthaal meubilair. De lampen weerspiegelen de nieuwe identiteit van het gebouw, met een concept dat gebaseerd is op materialen en afwerkingen die typisch zijn voor de bouwsector. Vanaf 30 augustus zijn deze dus ook beschikbaar als wandlamp versie.



Het ontwerp van de Neon-collectie is geïnspireerd door het gebruik van kabelgoten, die normaal gesproken worden gebruikt om elektrische kabels te ordenen en te ondersteunen in de bouw. Deze industriële elementen zijn op een creatieve manier getransformeerd en ingezet voor hun esthetische en structurele kwaliteiten. De lampen bestaan uit laser-gesneden en gevouwen aluminium onderdelen, die de kabelgoot verbinden met de neon LED-buizen en elektrische componenten. De Neon collectie zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, afgestemd op de bestaande afmetingen van LED-neonbuizen, en maken zelfproductie in serie mogelijk door het gebruik van standaard industriële elementen.

Crafting Connections (​30 augustus t/m 29 september)
​Open van maandag tot zaterdag - 11u-18u
​SURPLUS
​Zwartezusterstraat 9
​9000 Gent

Meer informatie:
Paulineplusluis
[email protected]
www.paulineplusluis.com

Publicatiedatum: