Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Originalhome lanceert plantaardige kaarsen

Originalhome lanceert een collectie milieuvriendelijke kaarsen op Maison Objet, van 5 tot 9 september in Parijs, Frankrijk. De nieuwe herfst/wintercollectie 24/25 combineert levendige kleuren en natuurtinten met gedurfde patronen. De collectie sluit perfect aan bij de behoefte aan leefruimtes die inspireren en bij de huidige interieurtrends zoals milieuvriendelijk wonen, biophilic design en maximalisme. Alle kaarsen zijn gecertificeerd veganistisch en fair trade, en voor elke verkochte kaars wordt een boom geplant in Afrika.



Nieuwe kaarsencollectie draait om kleur en vorm
De nieuwe kaarsencollectie bestaat uit een prachtige reeks kaarsontwerpen die het samenspel van geometrische lijnen, rondingen en kleur verkennen. Dit sluit perfect aan bij de Maximalisme-trend, die draait om het herdefiniëren van jezelf en het laten zien van je persoonlijke stijl. Maximalisme omarmt levendige kleuren, gemengde patronen en materialen met gedurfde ontwerpen, van geometrische tot bloemenprints, en creëert eclectische interieurs waar alles mogelijk is. Met de nieuwe kleurrijke kaarsencollectie kan iedereen een vleugje gedurfdheid aan zijn interieur toevoegen zonder het hele huis opnieuw te hoeven inrichten. De verschillende kaarsen kunnen met elkaar gematcht worden om je eigen persoonlijke palet te creëren. Spiraalkaarsen zijn verkrijgbaar in 13 kleuren, Candle & Holder-kaarsen in 8 kleuren.

De nieuwe Diagonals-kaarsencollectie combineert ronde en diagonale lijnen met gedurfde kleuren. Gedreven door onze behoefte aan positieve verandering, doen diagonale vormen steeds meer hun intrede in onze leefruimtes. Diagonale lijnen symboliseren dynamische beweging, transformatie, energie en vrijheid en brengen leven in een ruimte. Ze werken goed samen met gebogen vormen, die harmonie en bescherming uitstralen. Het mixen en matchen van deze verschillende patronen is een toonaangevend onderdeel van de Maximalisme-trend. De kaarsen zijn verkrijgbaar in een set van 3 dinerkaarsen en pilaarkaarsen in 4 verschillende symbolische kleurencombinaties.

Herfstcollectie: vier de natuur
Deze kaarsencollectie is doordrenkt met rijke aardse kleuren. Ze roept het gevoel op van een wandeling in het park aan het begin van de herfst en benadrukt onze diepere band met de natuur. Naast hun natuurlijke visuele aantrekkingskracht zijn de kaarsen van Originalhome gemaakt met duurzaamheid in gedachten. Deze kaarsen zijn gemaakt van plantaardige was en branden schoon en milieuvriendelijk. Elke kaars wordt met de hand gegoten door vrouwen op het platteland van Indonesië, waardoor eerlijke handel wordt ondersteund en lokale gemeenschappen worden versterkt. Ze passen perfect bij de huidige trend van milieuvriendelijke interieurs. De herfstcollectie is verkrijgbaar in een set van 3 dinerkaarsen in 3 designs en een pilaarkaars in 2 designs.

Plantaardige kaarsen die bomen planten
Naast de milieuvoordelen van de Originalhome-kaarsen, plant Originalhome voor elke verkochte kaars een boom voor boeren in Afrika via de stichting Trees for the Future. Dit initiatief helpt aangetast land te herstellen, de gezondheid van de bodem te verbeteren en voedselzekerheid te bieden aan boeren, waardoor elke kaarsaankoop een stap is op weg naar een gezondere planeet.

Meer informatie:
Originalhome
Burgemeester Pabstlaan 10
2131 XE Hoofddorp
+31 (0)23 7857708
[email protected]
www.originalhome.nl

Publicatiedatum: