Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe COO voor bert plantagie

Naast een geraffineerde collectie heeft een designmeubelmerk ook een sterke directie nodig, weet bert plantagie. Daarom krijgt de bedrijfsleiding van deze Nederlandse fabrikant per 1 september versterking van Jeroen Verweij, die dan begint als Chief Operational Officer (COO).

Verweij vormt een tandem met Maikel Ruijs, die begin deze zomer aantrad als CEO van bert plantagie. De twee werkten in het verleden samen voor Gispen, delen een data-gedreven verkoopgerichte instelling en hebben beiden een belang in Bert Plantagie B.V. verworven. Verweij brengt een schat aan ervaring met zich mee. In diverse commerciƫle functies groeide hij de afgelopen decennia door tot Commercieel Manager bij Gispen.



Bij bert plantagie zal Verweij zich sterk gaan richten op de operationele kant van dit bedrijf met diverse moderne productielocaties in Europa. "bert plantagie is een bedrijf met een sterke handelsgeest binnen een dynamische organisatie, welke kwaliteitsproducten levert die voldoen aan alle eisen van deze tijd. Ik ben enorm trots om daar deel van uit te maken, mijn doel is de persoonlijke aanpak, die zo kenmerkend is voor bert plantagie, nog verder te optimaliseren", aldus Jeroen Verweij.

Verweij zal een aantal taken overnemen van de huidige COO Pierre Gerrits, die in de toekomst een aantal belangrijke projecten binnen de Bert Plantagie Group op zich zal nemen.

"Ik heb meer dan 10 jaar met Jeroen samengewerkt, waarin hij diverse functies bekleedde," vertelt Maikel Ruijs, CEO van bert plantagie, "ik ken daardoor zijn vele facetten. Ik ben ervan overtuigd, dat met de komst van Jeroen onze klant nog centraler zal komen te staan binnen onze dagelijkse operationele werkzaamheden."

Meer informatie:
bert plantagie
Laagveld 10
5431 NX Cuijk
+31 (0)485 313247
[email protected]
www.bertplantagie.com

Publicatiedatum: