Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
GROHE Rapido Doucheframe vereenvoudigt installatie

Inbouwdouche in een paar stappen

Het installeren van de steeds populairdere inbouwdouches is erg tijdrovend en vormt een uitdaging voor installateurs. Door het huidige tekort aan vakmensen in de sanitaire industrie groeit de druk om efficiënter en sneller te werken gestaag. Om aan de groeiende vraag naar efficiëntie te voldoen, is er behoefte aan innovatieve oplossingen die de installatie optimaliseren. Met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van inbouwdouches speelt GROHE in op deze ontwikkeling door de introductie van een nieuw doucheframe: het GROHE Rapido Doucheframe.

Voorgemonteerde componenten - waaronder gemengde waterleidingen en inbouwelementen - en een lektest die na productie wordt uitgevoerd, maken installatie in een paar stappen mogelijk. Hierdoor wordt per installatie tot drie uur werktijd1 bespaard.
Met een inbouwdiepte van slechts 77 mm² past het GROHE Rapido Doucheframe in bijna elke muur. De innovatieve installatiemethode maakt het doucheframe niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor badkamerrenovaties.

"Als fabrikant zien we het als onze taak om in te spelen op de huidige uitdagingen binnen de industrie, om zo onze professionele partners zo effectief mogelijk te ondersteunen in hun werk", zegt XX, TITEL, LIXIL EMENA. "Het GROHE Rapido Doucheframe is hier een goed voorbeeld van. Met deze oplossing kunnen er binnen dezelfde tijd meer badkamers worden geïnstalleerd—dit biedt voordelen voor iedereen."



Snel, gemakkelijk en veilig
Zoals met het populaire GROHE Rapid SL-installatiesysteem, zijn alle onderdelen van het stalen frame voorgefabriceerd, gemonteerd en getest - inclusief het afdichten van de leidingen.

Door de geïntegreerde GROHE Rapido SmartBox ondersteunt de monoversie van het doucheframe twee douchefuncties (hoofddouche en handdouche). Voor hoofddouches met twee verschillende straalsoorten, zoals de GROHE Rainshower SmartActive 310, biedt de duoversie de ideale voorgemonteerde oplossing dankzij de extra GROHE Rainshower inbouwbox. Deze maakt het mogelijk om de straalsoorten van de handdouche en de twee straalsoorten van de hoofddouche gemakkelijk te bedienen. Met het GROHE Rapido Doucheframe kan de hoogte van de hoofddouche zonder moeite worden aangepast om aan individuele wensen te voldoen.

Naast het GROHE Rapido Doucheframe zijn bijpassende inbouw douchesets verkrijgbaar zoals met de GROHE Tempesta 250 en de GROHE Rainshower SmartActive 310. Hierdoor biedt deze oplossing alles wat installateurs nodig hebben. Aangezien de volledige frame-oplossing wordt geleverd door dezelfde leverancier, is niet alleen de installatie sneller, maar ook de planning inclusief het opstellen van offertes en de inkoop.

Het GROHE Rapido Doucheframe wordt geleverd met 10 jaar garantie, die zowel installateurs als hun klanten zekerheid en gemoedsrust biedt.

Meer informatie:
GROHE
www.grohe.nl

Publicatiedatum: