Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stormachtige ontwikkelingen betekenen keuzes maken

Tecfor Care Nederland ziet aantal verkooppunten in vijf jaar tijd verdrievoudigen

Tecfor Care Nederland, onder leiding van bedrijfsleider Tsjeard Blom (rechts op de foto) en met ondersteuning van Eric-Jan Kuen (links) in de buitendienstverkoop, heeft een belangrijke stap gezet met zijn showroom in Didam. Twee jaar geleden verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie, inclusief een showroom, een beslissing die niet uit de lucht is komen vallen. De beddenverkoop is namelijk explosief gestegen, gedreven door de vergrijzing en het vertrouwen dat dealers in het bedrijf hebben gesteld.

Sinds 2019 is het aantal verkooppunten in Nederland meer dan verdrievoudigd tot ongeveer 300 dealers. Deze groei heeft ertoe geleid dat Tecfor Care Nederland zijn voorraden aanzienlijk heeft moeten vergroten om aan de continue vraag te kunnen voldoen, wat de noodzaak van meer ruimte met zich meebracht en de mogelijkheid bood om een eigen showroom te realiseren.



Na zeven jaar aanwezigheid gaat Tecfor Care Nederland de showroom in De Woonindustrie te Nieuwegein verlaten. Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overwegingen en het uiten van wensen aan De Woonindustrie. Als gevolg hiervan zal Tecfor Care Nederland een uitverkoop houden tijdens de VAKdagen van zondag 8 tot en met 10 september en van 16 tot en met 17 september. Tijdens deze dagen bieden zij alle modellen die in De Woonindustrie staan aan met voordeel. Bezoekers worden uitgenodigd om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken.

Na de beurs zijn klanten en geïnteresseerden van harte welkom om op afspraak de showroom in Didam te bezoeken, gelegen aan de Majoraan 9a. Als extra toevoeging is er een selectie van modellen die op De Woonindustrie in Nieuwegein staan en die in aanmerking komen voor de uitverkoop bijgevoegd.



Meer informatie:
Tecfor Care Nederland
Majoraan 9 A
6942 SB Didam
Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
Tsjeard Blom: 06 199 998 95
[email protected]
www.tekvorcare.nl