Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Silent Flush-technologie van Laufen minimaliseert geluid bij doorgespoelen

De nieuwe Silent Flush-technologie van Laufen minimaliseert het geluid wanneer het toilet wordt doorgespoeld. De innovatieve spoeltechnologie leidt het water krachtig en toch stil door de wc, waardoor het grondig wordt gereinigd. Het vermindert ook het waterverbruik en verbetert de hygiëne in de badkamer.

Vooral vandaag de dag, nu de geluidsdrukte op veel plaatsen in ons leven overweldigend wordt, zijn veel mensen dankbaar als alledaagse geluidsbronnen tot een minimum worden beperkt. Het groeiende aantal verkochte wasmachines en vaatwassers met een laag geluidsniveau spreekt boekdelen. LAUFEN zet deze trend verder in de badkamer met zijn nieuwe, ultrastille Silent Flush WC's.

Om de waterwerveling te genereren die nodig is om het toilet stil door te spoelen, is het rimless design van het Silent Flush toilet speciaal gevormd om het water langs een perfect geoptimaliseerde spiraalvormige weg te leiden - wat niets verandert aan het vertrouwde ontwerp van de buitenkant van het toilet. De precieze kanalisatie van het water produceert minder luchtgeluid en minder contactgeluid, wat betekent dat de spoeling zo goed als geruisloos is en ook voldoet aan de strenge normen voor geluidsisolatie.

Luchtgeluid wordt door de lucht overgedragen en het geluid wordt als zodanig waargenomen door de gebruiker. Contactgeluid daarentegen verspreidt zich door het gebouw zelf en kan bijvoorbeeld de andere bewoners van een flat of mensen in de aangrenzende kamer van een hotel wakker maken wanneer het toilet 's nachts wordt doorgespoeld. Als de Silent Flush wc goed is geïsoleerd van de structuur van het gebouw, is het nauwelijks hoorbaar - daarom levert LAUFEN al haar nieuwe wandclosets met speciale geluiddempende pads.

Ultrastil en hygiënisch
De dynamische waterwerveling spoelt het toilet zeer nauwkeurig en effectief door, met een verbruik van slechts vierenhalve liter. Bovendien is het ontwerp van de binnenkant van het toilet geschikt voor alle conventionele normen die overal ter wereld worden gebruikt. Hierdoor hoeft de gebruiker het toilet minder vaak handmatig schoon te maken en wordt ook de hoeveelheid aërosolen die vrijkomt geminimaliseerd. Aërosolen zijn minuscule vloeistofdeeltjes die in de lucht zweven en vaak vrijkomen wanneer het toilet wordt doorgespoeld. Deze deeltjes verspreiden zich in de lucht in de badkamer en zetten zich uiteindelijk als een fijne waterfilm af in de omgeving van het toilet. De Silent Flush wc daarentegen zuigt het merendeel van deze aërosolen op in de sifon wanneer het water wordt weggespoeld.

De waterinlaat van de Silent Flush is volledig vervaardigd uit milieuvriendelijk keramiek van LAUFEN, waardoor er geen kunststof spoelhulpen en spoelverdelers nodig zijn. Dit resulteert in een perfect naadloos, onderhoudsvriendelijk oppervlak zonder onhygiënische uitsparingen of spleten tussen het plastic en de keramiek, die moeilijk schoon te houden zijn. Dit soort details getuigen van LAUFEN's expertise in het meesterlijk ontwerpen van keramiek.

Een van de eerste modellen die met de Silent Flush wordt gelanceerd, is het wandcloset uit de nieuwe MEDA-collectie, evenals het toilet uit de reeds bestaande Kartell•LAUFEN-collectie. De nieuwe technologie zal geleidelijk worden uitgebreid naar andere modellen.

Meer informatie:
LAUFEN
[email protected]
www.laufen.nl

Publicatiedatum: