Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Op TikTok gaat een nogal bijzondere interieurtrend rond'

De redactie van ELLE ziet dat er op TikTok een nogal bijzondere interieurtrend rondgaat, fridgescaping genaamd. De trend, waarbij je de binnenkant van je koelkast en je wekelijkse boodschappen naar een Louvre-waardig niveau tilt, verovert inmiddels het internet. Rijst bij ons de vraag: hoe doe je het en vooral: waarom zou je het willen?'', aldus ELLE.

Op TikTok is 'fridgescaping', het decoreren van de binnenkant van je koelkast met bloemen, antiek, foto's en lichtslingers, uitgegroeid tot een ware trend. Geïnspireerd door een handvol influencers, roept deze doe-het-zelf trend gemengde reacties op, variërend van verwondering tot onbegrip. Tiffany Bishop, bekend als @houseofbishop op TikTok, verdedigt de trend door te benadrukken dat veel van de gebruikte decoraties hergebruikt worden en dat zij door haar bedrijf in eventdecoratie toegang heeft tot veel materialen. Fridgescaping, volgens Bishop, hoeft niet serieus of duur te zijn; het gaat erom wat jou blij maakt als je de koelkast opent. Lynzi Judish, wiens esthetisch ingerichte koelkast ook populair is geworden, merkt op dat de trend haar heeft geïnspireerd om meer te koken en te experimenteren met ingrediënten uit haar eigen tuin.

Indexfoto © Teacherphoto Photo | Dreamstime.com

Publicatiedatum: