Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hamer sluit zich aan bij nieuwe franchiseformule

Hamer, al ruim 30 jaar een vertrouwde naam in de regio Brummen, zet in op vernieuwing om klanten te blijven boeien. Vanaf 1 september heeft het bedrijf zich aangesloten bij de franchiseformule Bad & Body.



Zonder te leunen op kortstondige acties of extreme kortingen, staat Bad & Body naar eigen zeggen garant voor eerlijke prijzen die recht doen aan de kwaliteit van hun veelal A-merk producten. Deze samenwerking stelt Hamer in staat om hun ontwerpprogramma aanzienlijk te verbreden, waardoor klanten kunnen profiteren van nog persoonlijkere badkamerontwerpen. Deze ontwerpen worden tot leven gebracht door het eigen installatieteam van Hamer of door de met Hamer samenwerkende, vertrouwde zzp'ers die al jarenlang hun vakmanschap inzetten voor het bedrijf. De vernieuwing strekt zich ook uit tot de presentatie van de producten. Zo zullen de badkameropstellingen, het tegelaanbod en de woonvloeren een frisse nieuwe look krijgen. Bovendien zal de Teak/Living BV-afdeling van Hamer ook profiteren van deze nieuwe formule, met aanvullende updates op de website.

Meer informatie:
Hamer, Teak & Living
www.teakandliving.nl

Publicatiedatum: