Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Caesarstone presenteert nieuwe ontwerpen

Tijdens de M.O.W. meubelbeurs, die plaatsvindt van 22 tot 26 september, presenteert Caesarstone een reeks nieuwe ontwerpen die een frisse blik werpen op keukendesign.

Deze presentatie luidt het vijfde jaar in van de voortdurende samenwerking tussen Caesarstone, ontwerper en fabrikant van hoogwaardige oppervlakken in kwarts, mineraal en porselein, en de lokale partners Jetstone, Tuytelaers en Keller Kitchens.

Dit jaar introduceert Caesarstone porseleinen oppervlakken in nieuwe kleuren, zoals 544 Auralux en 542 Mosstone, elk met een 'Stone' afwerking die naadloos aansluiten bij moderne interieurs. Tevens presenteert het bedrijf de kleur 508 Isobellia, die opvalt door zijn elegante ontwerp en zachte 'Silk' afwerking. Ook wordt het kwartsoppervlak 5144 Rossa Nova, met zijn opvallende adering, gepresenteerd.

Gilad Frenkel, Managing Director bij Caesarstone EMEA & LATAM, benadrukt het doel van de nieuwe collectie: "Met de introductie van onze nieuwe One Of A Kind-collectie brengen we een persoonlijke touch naar elk huis. Dankzij onze waardevolle samenwerkingen is deze collectie met exclusieve ontwerpen toegankelijk voor een breed publiek."

Danielle Meijer, de eigenaar van Daan Retail Design, verzorgt dit jaar weer het ontwerp van de Caesarstone-stand. Haar kennis van de markt en jarenlange ervaring in keukendesign zorgen voor vernieuwende ontwerpen. De stand van Caesarstone combineert de innovaties van de partners in een ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is.

Meer informatie:
Caesarstone
www.caesarstone.nl

Publicatiedatum: