Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Messe Frankfurt stelt nieuw managementteam aan om Light + Building te versterken

De bouwsector staat voor grote uitdagingen: stijgende bouwkosten en een tekort aan vakmensen botsen met de dringende behoefte aan nieuwe woningen. Tegelijkertijd bieden de energietransitie, de verwarmingstransitie en het snelle tempo van digitalisering nieuwe kansen voor een duurzame toekomst. Messe Frankfurt heeft op deze dynamische marktontwikkelingen gereageerd met een nieuw managementteam voor haar Building Technologies-divisie.



Johannes Möller, voorheen verantwoordelijk voor Light + Building, is per direct benoemd tot Group Show Director, Building Technologies Shows. Tijdens de afgelopen vier jaar, een zeer uitdagende periode, heeft hij succesvol leiding gegeven aan 's werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechnologie, en tegelijkertijd het internationale netwerk uitgebreid. Sinds augustus 2024 is hij verantwoordelijk voor het management en de strategische oriëntatie van de merken Light + Building, ISH en Intersec.

Hij blijft rapporteren aan Iris Jeglitza-Moshage, Senior Vice President Technology. Zij draagt al 14 jaar de verantwoordelijkheid voor deze divisie en is tevens lid van de Raad van Bestuur van Messe Frankfurt. Dankzij Möllers promotie kan zij zich nu meer richten op haar leidinggevende taken, terwijl haar jarenlange expertise zorgt voor continuïteit. "Met deze stap hebben we niet alleen de opvolging voor drie van onze belangrijkste merken vroegtijdig geregeld, maar ook de leidinggevende capaciteit versterkt die nodig is voor ons Building Technologies Industry Cluster," verklaart Iris Jeglitza-Moshage. "We zijn verheugd dat we een interne opvolger hebben gevonden, vooral omdat Johannes Möller de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van ons internationale portfolio van beurzen voor gebouwentechnologie. Nu kan hij zich volledig richten op de strategische groei van deze merken, zowel in Duitsland als internationaal."

Johannes Möller begon zijn carrière in de beursindustrie als afgestudeerde tentoonstellings-, congres- en evenementmanager in de verkoopafdeling van Prolight + Sound. Daarna was hij vier jaar persoonlijk assistent van de CEO van Messe Frankfurt, voordat hij in 2017 de rol van Director of Brand Management and Development, Technology, op zich nam. Na het succesvol leiden van Light + Building, is het overnemen van de algehele verantwoordelijkheid voor de Technology-divisie een logische volgende stap in zijn loopbaan.

ISH blijft onder de ervaren leiding van Stefan Seitz. Al twaalf jaar plannen en organiseren hij en zijn team elke twee jaar 's werelds toonaangevende vakbeurs voor HVAC en water. Het managementteam van de Building Technologies Shows Group omvat ook Dominique Ewert, die verantwoordelijk is voor de marketingcommunicatie-activiteiten van het bedrijf op het gebied van technische beurzen.

Vanaf 1 oktober 2024 wordt Steffen Larbig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Light + Building. Over het nieuwe lid van het managementteam van Messe Frankfurt zegt mevrouw Jeglitza-Moshage: "De heer Larbig brengt uitgebreide internationale verkoopexpertise, ervaring in key accountmanagement en een schat aan ideeën mee voor de toekomstige richting van Light + Building." Het volgende hoofdstuk in de succesvolle ontwikkeling van dit merk zal worden geschreven in nauwe samenwerking met het ervaren Light + Building-team.

Meer informatie:
Light + Building
www.light-building.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: