Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Column van Marieke van Proosdij van Pimpelwit Interieur:

'Een succesvolle woonmaand? Zo inspireer je je team'

De zomervakantie zit erop, de scholen zijn weer begonnen en de agenda's vullen zich snel met sociale afspraken, sportactiviteiten en familie-uitjes. Welkom terug in de realiteit! September staat voor de deur en dat betekent maar één ding voor de interieurbranche: het is tijd om je huis een frisse start te geven en je voor te bereiden op de woonmaand. Laten we er samen voor zorgen dat jouw interieurwinkel de plek is waar iedereen zijn inspiratie opdoet en vol enthousiasme aan de slag gaat met hun interieur.

Marieke van Proosdij en Mignon Van De Bunt van Van Proosdij & Van de Bunt Consultancy trainen personeel tot goede adviseurs en onderzoeken ook de andere kant voor de ultieme klantbeleving. Iedere maand schrijven ze een informatieve column. Deze maand: Hoe creëer je de ultieme klantenreis.



De magie van september
"September is een bijzondere maand. Iedereen komt terug van vakantie vol nieuwe ideeën en energie. Het is het perfecte moment om die zomerse frisheid mee naar binnen te nemen en je interieur een opfrisbeurt te geven. De avonden worden langzaamaan weer knusser en dat vraagt om een huis dat warm, gezellig en helemaal klaar is voor de herfst.

Inspireren en adviseren
Mensen zijn op zoek naar inspiratie. Ze willen hun vakantiegevoel verlengen en tegelijkertijd hun huis voorbereiden op de gezellige herfstmaanden. Hier ligt een mooi kans om klanten te inspireren met nieuwe trends, kleuren en stijlen. Creëer een sfeer in de winkel die uitnodigt om te ontdekken en te experimenteren. Laat je personeel enthousiast verhalen vertellen over de laatste interieurtrends en geef hen de tools om klanten te adviseren en inspireren.

Een team dat straalt
De overgang van de zomer naar de drukke septembermaand vraagt om een goed voorbereid en gemotiveerd team. Zorg ervoor dat je personeel helemaal in de sfeer van de woonmaand komt. Begin met een energieke teammeeting waarin je de plannen en thema's voor de komende maand bespreekt. Laat iedereen zijn ideeën delen en betrek ook het nieuwe personeel bij deze sessies. Een gezamenlijke brainstorm zorgt voor frisse ideeën en een hechte teamspirit.

September is ook een maand waarin nieuw personeel zijn intrede doet. Introduceer ze aan de rest van het personeel en geef ze een uitgebreide rondleiding door de winkel. Laat ze de sfeer proeven en geef ze de ruimte om vragen te stellen en hun eigen ideeën in te brengen. Ze zullen zich op deze manier snel thuis voelen in je team. Een goed ingewerkt en welkom teamlid straalt enthousiasme uit naar de klanten.

Samen toewerken naar een succesvolle woonmaand
September is het startsein voor een drukke, maar spannende periode in de interieurbranche. Met de woonmaand in aantocht is het belangrijk om samen met je team de schouders eronder te zetten en er iets fantastisch van te maken. Een goed voorbereid en gemotiveerd team kan het verschil maken. Dus zorg voor die positieve energie, inspireer je klanten en maak van je winkel de place to be voor iedereen die op zoek is naar een frisse start in hun interieur.

Laten we samen september omarmen en er een maand van maken vol inspiratie, gezelligheid en succes. Je klanten zullen het waarderen en je team zal met plezier en trots terugkijken op een fantastische maand."

Meer informatie:
Van Proosdij en Van de Bunt Concultancy
Marieke van Proosdij: 06 55385650
Mignon van de Bunt: 06 27208727
[email protected]
www.vanproosdijenvandebunt.nl

Publicatiedatum: