Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Robert Schellekens en Marie-Gon geven 'superclasses' tijdens vt wonen&design beurs

Op dinsdag 1 oktober 2024 vindt de vakdag voor interieurprofessionals plaats tijdens de vt wonen&design beurs. Deze beurs is al dertig edities een platform voor consumenten en vakgenoten in de interieurbranche. Tijdens de vakdag kunnen professionals netwerken, de laatste trends verkennen en deelnemen aan een ontwerpwedstrijd voor nieuw talent. Met een speciaal vakdagticket kun je de dag beginnen met koffie en lekkernijen, en afsluiten met een borrel.


Robert Schellekens en Marie-Gon.

Marie-Gon geeft 2 talks
In de ochtend, van 10.30 t/m 12.00 uur, geeft Marie-Gon samen met Robert Schellekens van de Vestingh twee talks. Ze geven een bruisende presentatie die bezoekers laat zien hoe je meer omzet uit je projecten kunt halen door samen te werken met leveranciers. Deze sessie is geknipt voor degene die graag meer met commissie willen werken, maar nog even op de rem staat omdat je niet weet hoe je moet starten. Of je weet gewoon niet goed wat de beste manier is, en vraag je je af hoe je transparant bent naar je klant en goeie afspraken maakt met merken en leveranciers. Je krijgt in 1,5 uur tips en tricks die je direct in de praktijk toe kunt passen.



Kleur, kleur, kleur
In de middag van 13.30 t/m 15.00 uur gaat het over kleur. Ook als interieurontwerper kun je daar behoorlijk in vastlopen. Er is zoveel keus dat je bevriest. En een kleurpalet goed onderbouwen is ook lastig. "Je hoeft niet meer dicht te klappen omdat je klant je glazig aanstaart, want na deze sessie kies je kleuren vol vertrouwen en je klant kan je wel zoenen, omdat het kleurconcept persoonlijk en origineel is, en hij of zij er voorlopig niet op uitgekeken raakt. Voor jou betekent het natuurlijk een blije klant, maar ook veel tijdswinst, want Marie-Gon leert je hoe je snel navigeert tussen die duizenden kleurnuances en daarna razendsnel je keuze kunt maken", laat de organisatie weten.

Meer informatie:
Marie-Gon
www.marie-gon.com

Publicatiedatum: