Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jung schakelt Jung Home in tijdens Architect@Work in Rotterdam

Op 11 en 12 september stelt Jung haar noviteit Jung Home tentoon op Architect@Work, onder het thema 'Super Skin'. De beurs dompelt architecten en interieurarchitecten onder in de laatste trends op het gebied van technologie en interieur. Het thema 'Super Skin' omvat niet alleen de buitenschil van gebouwen, ook binnen kunnen tal van afwerkingen een Super Skin hebben.



Jung Home maakt gebouwen slim – zonder server, zonder internet. Van contactdoos die het stroomverbruik meet tot aan de kamerthermostaat communiceren alle componenten draadloos met elkaar middels de veilige en wereldwijd gebruikte standaard bluetooth Mesh. De basis van dit nieuwe JUNG-systeem is een gewone 230 Volt installatie – zo voldoet elk gebouw, nieuw of bestaand, al bij voorbaat aan de voorwaarden voor de nieuwe slimme besturing met Jung Home. Eenvoudig te installeren, comfortabel te bedienen.

Meer informatie:
Jung
www.jung-group.com

Publicatiedatum: