Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falmec Benelux verwelkomt accountmanager

Per 12 augustus is de buitendienst van Falmec Benelux versterkt met een nieuw teamlid: accountmanager Jarl Ammerlaan. Jarl is 51 jaar jong en brengt ruim 15 jaar ervaring in de keukenbranche met zich mee.



Hij begon zijn carrière bij de Keukenconcurrent, waar hij als verkoper en later als vestigingsmanager de eerste kneepjes van het vak leerde. Vervolgens maakte hij de overstap naar het ontwerpen van keukens in het midden- en hoogsegment bij KBC te Scharnegoutum, Bakker-Postma te Leeuwarden en Keukenhuiz in De Westereen.

Na vele jaren met plezier in deze functies te hebben gewerkt, was Jarl toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij gevonden bij Falmec Benelux, waar hij onze nieuwe accountmanager is voor het noorden van Nederland. De eerste dagen zijn hem uitstekend bevallen, en Jarl kijkt ernaar uit om meer relaties te ontmoeten en Falmec verder op de kaart te zetten in het noorden van het land.



area30
Tijdens de komende editie van Küchenmeile is Falmec van de partij (stand F30 bij Area 30) in Löhne. Het team van Falmec staat van zaterdag 21 september tot en met donderdag 26 september voor bezoekers klaar.

In Löhne presenteert Falmec de nieuwe producten die tijdens Eurocucina zijn gelanceerd. De modellen Brooklyn, Surface en Jolie, waarbij het afzuigsysteem subtiel is verwerkt in elegante meubelelementen, zullen in de loop van 2025 beschikbaar zijn. Naast deze nieuwe producten, die ook op Eurocucina gepresenteerd werden, wordt er ook de nodige aandacht besteed aan de connect-functie van onze inductiecollectie.

Meer informatie:
Falmec Benelux
Vennestraat 24
2161 LE Lisse
Tel: 0252 - 74 50 99
[email protected]
www.falmec.nl

Publicatiedatum: