Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In memoriam: Jan Denissen (1952 - 2024)

'Hij was een inspiratiebron als vader en leider, wiens visie, passie en inzet het fundament vormden voor onze bedrijven. Zijn invloed heeft het leven van velen verrijkt, en iedereen die het genoegen had met hem te werken, zal hem herinneren met respect en bewondering.'

Op dinsdag 27 augustus is Jan Denissen, voormalig CEO van Van Leeuwen Leder, Wildeman Waalwijk en Wildeman Benelux, op 72-jarige leeftijd overleden.

Zijn zonen Luuk en Thijs Denissen (de huidige CEO's) hebben mooie woorden over voor hun vader Jan Denissen:
"Hij was een inspirerende vader en leider wiens visie, passie en toewijding de basis legden voor onze bedrijven Van Leeuwen Leder, Wildeman Waalwijk en Wildeman Benelux. Hij heeft het leven van velen geraakt en zal door iedereen die het voorrecht had met hem samen te werken, met respect en bewondering worden herinnerd. Als zijn zonen en opvolgers zijn wij vastbesloten om de waarden en principes die onze vader in het bedrijf heeft verankerd, in ere te houden. Ons team van toegewijde medewerkers zal met dezelfde inzet voor uitmuntendheid blijven werken, wat altijd ons handelsmerk is geweest."


Klik op de rouwkaart om te vergroten.

Meer informatie:
Van Leeuwen Leder
Van Hilststraat 1
5145 RK Waalwijk
www.allesvoorklanten.nl
[email protected]

Publicatiedatum: