Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Interieur Club Podcast:

Nieuw seizoen, nieuw logo en nieuwe host

Vanaf maandag 2 september start het nieuwe seizoen van De Interieur Club Podcast. Iedere maandag om 12.00 uur staat er een nieuwe aflevering op de bekende podcastkanalen. Wat kan jij verwachten van het nieuwe seizoen? Uiteraard is de vaste host Mark Timo van de partij en De Interieur Club heeft een nieuwe maandelijkse host en een podcastserie vanaf oktober.

Wat is er nieuw in seizoen 4 van De Interieur Club Podcast?


Michiel de Zeeuw, Mark Timo en Evelien Reich.

Business Club Talk met Mark Timo
Iedere eerste maandag van de maand gaat Mark Timo in gesprek met een aantal Business Club members die hun ervaringen in het ondernemen in de interieurbranche met je delen. Praktische onderwerpen worden besproken met veel tips van de members over hoe jij beter kan ondernemen.

Waar lopen zij tegenaan in het ondernemen? Hoe verdienen zij geld en zorgen ze voor een maandelijks stabiel inkomen? Een carriereswitch maken naar de interieurbranche, hoe hebben zij dat gedaan en hebben zij er misschien wel spijt van? Wat heeft netwerken hun gebracht? En hoe waren hun eerste netwerkervaringen? En hoe was het om een eerste medewerker aan te nemen? Welke overwegingen hadden ze en werken ze misschien toch liever met een ZZP'er? De Business Club Talk is iedere eerste maandag van de maand te beluisteren in De Interieur Club Podcast!

Evelien Reich nieuwe maandelijkse host
Evelien Reich zal iedere laatste maandag van de maand een aflevering presenteren waar zij in gesprek gaat met een bijzondere designer. In haar loopbaan heeft ze altijd dicht op de designwereld gezeten als stylist, editor-in-chief en als jurylid van diverse designprijzen.

In een ver verleden heeft Evelien zelf de kunstacademie gedaan. Daar heeft ze vooral geleerd dat ze zelf niet de beste ontwerper is. Evelien is daarom erg geboeid door mensen die wel goed kunnen ontwerpen. Evelien staat te trappelen om de ontwerpers het hemd van het lijf te vragen. Haar eerste gast in de aflevering van september is een van de meest toonaangevende ontwerpers van Nederland, ontwerper Kiki van Eijk.

Podcastserie over verbouwen van een monument met Michiel de Zeeuw
Vanaf oktober hebben wij een inspirerende 3-delige podcastserie voor jou. In deze serie duikt interieurarchitect Michiel de Zeeuw in de complexe wereld van het verbouwen van monumenten. In elke aflevering bespreekt hij de uitdagingen en mogelijkheden die komen kijken bij het werken met historische panden.

Samen met diverse gasten, zoals restaurateurs, architecten en erfgoedspecialisten, belicht Michiel de belangrijkste aspecten van monumentale renovatie. Van het behoud van authentieke details tot het integreren van moderne functies, alle facetten komen aan bod. De podcastserie biedt waardevolle inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Of je nu ervaring hebt met monumenten of net begint, deze serie helpt je om je vaardigheden verder te ontwikkelen.



Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: