Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Versmissen brengt nieuwe collectie uit

''Onderscheidend is de veelzijdigheid en het aanzetten tot personaliseren van een project''

Versmissen is verheugd om zijn nieuwste collectie van meubels, verlichting en decoratie te presenteren—een zorgvuldig samengestelde mix van tijdloze elegantie en moderne innovatie. De nieuwe collectie is ontworpen voor iedereen die van karakter houdt en elk project transformeert met een persoonlijke touch.

Elk stuk in de collectie is met oog voor detail vervaardigd en belichaamt Versmissen's toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Van comfortabele eet- en barstoelen tot loungy banken die uitnodigen tot ontspanning en opvallende verlichtingsarmaturen die een warme en verfijnde sfeer creëren.

Onze meubelcollectie biedt een breed scala aan stijlen, van eigentijdse minimalistische ontwerpen tot een vleugje vintage, zodat er voor elke smaak en elk interieur iets te vinden is. ''Daarnaast bieden onze prachtige decoratieve items de perfecte finishing touch aan elk project, met een persoonlijke en unieke flair.''

Wat deze collectie onderscheidt, is de veelzijdigheid en het aanzetten tot personaliseren van een project. Of je nu een horecagelegenheid of een woonhuis inricht, de nieuwe collectie van Versmissen biedt eindeloze mogelijkheden om een ruimte te creëren die de persoonlijkheid en behoeften van jouw klant weerspiegelt.

Ontmoet ons tijdens Maison & Objet Parijs, van 5-9 september
Bezoek onze showroom of bekijk de collectie online om de schoonheid en het vakmanschap van Versmissen's nieuwste ontwerpen te ervaren.

''Verhoog het niveau van je project en durf anders te zijn''

Bekijk hier het nieuwe Brandbook

Meer informatie:
Versmissen:
[email protected]
www.versmissen.nl

Publicatiedatum: