Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukensale Roosendaal lanceert meubel- en badkamerwinkel

Keukensale Roosendaal heeft nieuws: de keukenzaak op het Oostplein breidt uit met een meubel- en een badkamerwinkel. Gregory, die in 2016 Keukensale Roosendaal begon, licht toe dat de succesvolle formule van hoogwaardige kwaliteit voor de laagste prijs nu ook wordt toegepast op meubels en badkamers. "Als franchisenemer zijn we eigen baas en doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen", zegt Gregory tegen de Roosendaalse Bode.



Volgens collega Robin was er in Roosendaal behoefte aan een goede meubel- en badkamerzaak. Toen het pand naast hun keukenzaak vrijkwam, grepen ze de kans om uit te breiden. Vanaf 1 september kunnen klanten nu terecht in een winkel met meer dan 2000 m² vloeroppervlakte, waar keukens, meubels en badkamers onder één dak worden aangeboden. De winkels hebben aparte ingangen, maar zijn via de bovenverdieping met elkaar verbonden, zodat klanten naadloos doorverwezen kunnen worden naar collega's in de andere winkels.

Bron: Roosendaalse Bode

Publicatiedatum: