Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Spaanse makelaar start uitbreiding in Boortmeerbeek

'Showvilla fungeert ook als showroom voor de meubels van Homeinspain.be'

Vastgoedmakelaar Investinspain, actief in de Costa del Sol, Canarische Eilanden en Balearen, verhuist naar een nieuwe vestiging in Boortmeerbeek. Met de verhuizing van de kantoren in Mechelen naar een groter pand aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, hoopt het bedrijf nog beter bereikbaar te zijn voor zijn klanten. Bovendien biedt het grotere pand tal van mogelijkheden.



Interieurshowroom voor Homeinspain
De opvallendste reden voor de verhuizing is gerelateerd aan Homeinspain, de interieurafdeling van de makelaar die zijn klanten een totaalaanpak wil bieden. "In onze vorige gebouwen hadden we slechts een kleine ingerichte studio met stalen van onze verschillende producten. In het nieuwe pand ligt de nadruk op de totaalbeleving, en is er voldoende ruimte om onze klanten de volledige sfeer van onze interieurs mee te geven, evenals grotere meubelstukken tentoon te stellen. Iets dat onmisbaar is voor het beslissen over het interieur van je Spaanse droomwoning", zegt medeoprichter Sofie. Ook in Spanje heeft het bedrijf een showflat om zo een beter beeld te kunnen geven van de Homeinspain-interieurs. De extra showroom was echter niet de enige reden om naar het ruimere pand te verhuizen.

Uitbreiding van team en regio's
Om aan de steeds groeiende vraag naar Spaans vastgoed te kunnen voldoen (mede doordat het bedrijf in 2023 ook op Ibiza en Tenerife actief werd), werden meerdere nieuwe werknemers aangenomen, verspreid over België en Spanje. "Deze uitbreiding was ook nodig. We staan erop dat we onze klanten voor, tijdens, maar ook na hun aankoop optimaal kunnen ondersteunen. Dit betekent dat we hen helpen bij het kiezen van de geschikte woning, waarbij we niet alleen het administratieve werk voor de klant zoveel mogelijk minimaliseren, maar ook ondersteuning bieden bij juridische begeleiding, property management en het inrichten van woningen. Hiervoor zijn uiteraard heel wat mensen nodig, elk met hun eigen specialiteiten", zegt bedrijfsleider Gunther.

Een vleugje Spanje aan de Leuvensesteenweg
Met het nieuwe kantoor wil Investinspain zijn klanten al vanuit België laten proeven van het Spaanse luxevastgoed. Het pand combineert moderne, strakke lijnen met meer rustieke elementen zoals de Ibiza-rock waarmee enkele van de muren bekleed zijn. De 700 m² aan binnenruimte is volledig ontworpen door Homeinspain, wat het nieuwe gebouw een gezellige en klassevolle uitstraling geeft die ver afstaat van de traditionele kantoorsfeer. "Onze werknemers en ikzelf hebben al volop genoten van de eerste werkdagen in dit nieuwe kantoor", voegt Gunther nog toe.

Meer informatie:
Investinspain
www.investinspain.be

Publicatiedatum: