Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iconisch foodmerk na zeven jaar terug op ShowUP

Het was tot zeven jaar geleden een bekend verschijnsel; de grote stand op ShowUP waar de merken Meraki, House Doctor en Nicolas Vahé werden gepresenteerd. In de loop van de dag werd het steeds drukker en gezelliger aan de grote keukentafel waar tal van delicatessen van Nicolas Vahé geproefd konden worden. De afgelopen jaren werd dit gemist, maar komend weekend is het weer zover.



Doordat House Doctor en Nicolas Vahé vanaf augustus via Gift Stories (by Prospectt) wordt verkocht, is Nicolas Vahé weer aanwezig op ShowUP. Eind augustus kon een aantal winkels al kennis maken met het merk in de showroom van Gift Stories in de Gouwekerk in Gouda.

"En de reactie was weer als vanouds; prachtig design met een fantastische kwaliteit. Van één van de langstlopende producten (jam van passievrucht met kokos) tot het nieuwste product; de Sojasaus....het zijn stuk voor stuk producten die je gewoon wilt hebben", aldus Gift Stories.

Mocht je meer willen weten over de strategische keuzes én het ondernemersverhaal van House Doctor, Nicolas Vahé en Meraki? Binnenkort publiceren wij een interview met Klaus Juhl Pedersen; de oprichter van Society of Lifestyle, het moederbedrijf van deze drie merken.

Meer informatie:
Prospectt B.V.
Hoge Gouwe 39
2801 LB Gouda
+31 (0)182 686332
[email protected]
www.prospectt.nl

Publicatiedatum: