Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feelgood-momenten in kleine badkamers

Met een goede planning en de juiste producten kunnen zelfs in kleine of onhandig vormgegeven badkamers ontspannende momenten van welzijn in het ligbad worden bereikt. Het assortiment baden met compacte afmetingen of ruimtebesparende installatiemogelijkheden van Duravit biedt mogelijkheden voor ruimteoplossingen die comfort en functionaliteit combineren.

Klein maar fijn
Bij Duravit zien ze vaak dat inbouwbaden tussen twee muren of in een hoek geïnstalleerd worden, waardoor ze een populaire keuze zijn voor kleinere ruimtes. Afmetingen vanaf 1400 x 750 mm of bijzonder smalle modellen met een breedte van slechts 650 mm passen perfect in de plattegrond. Vrijstaande baden zijn ook verkrijgbaar bij Duravit in compacte afmetingen, zoals D-Neo met 1600 x 750 mm. Dicht voor de muur geplaatst, passen ze harmonieus in elkaar. Omdat de ruimte onder de schuine wand vrij is, ogen ze optisch lichter.



Aparte vorm
Asymmetrische baden zijn perfect voor badkamers met een onregelmatige vorm en maken een luxueuze badervaring mogelijk met een relatief laag vulvolume, zelfs op kleinere plattegronden. Met afmetingen vanaf 1500 x 800 mm biedt het trapeziumvormige Duravit No.1 badcomfort in de kleinste ruimtes. Door zijn asymmetrische eigenschappen is hij ook goed geschikt voor montage in een hoek.

Eén voor alles
Voor mini-plattegronden zijn ook combi-baden verkrijgbaar die een douche en een bad combineren, zoals het model Douche & Bad met afmetingen van slechts 1750 x 700 mm. Met een geïntegreerd glazen douchescherm, zitkussen en gemakkelijke instap garanderen ze maximaal comfort en een breed scala aan opties die het dagelijks leven gemakkelijker maken, zelfs voor mensen met beperkte mobiliteit.



Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: