Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Interessant om te zien dat ene fabrikant sneller inspeelt op trends dan de andere"

Onlangs heeft Mark Evertzen een mijlpaal bereikt met zijn agentuur ME-Floors & Fabrics. 16 jaar geleden startte hij als zelfstandige. "Deze periode kende uiteraard zijn ups en downs, maar bovenal heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, mijn kennis over producten verdiept en veel inzicht gekregen in hoe organisaties werken", deelt hij in een uitgebreid LinkedIn-bericht.


Mark Evertzen van ME-Floors & Fabrics.

Hij vervolgt: "Mijn reis begon destijds als agent voor Project Floors, en al snel volgde Anker teppichboden. Later besloot ik het assortiment uit te breiden met stoffen, gordijnen, vitrages en meubelstoffen, zoals die van Skopos. Dit leidde tot de naamsverandering naar ME-Floors & Fabrics.

Nu, zoveel jaar later, heb ik mijn productaanbod verder uitgebreid en veranderd, waardoor ik een compleet interieurpakket kan aanbieden, zowel als agent als leverancier. Wat ik de afgelopen jaren enorm ben gaan waarderen, is de vrijheid en flexibiliteit die mijn werk biedt. Het inspelen op marktbewegingen, ontwikkelen samen met fabrikanten, en anticiperen op nieuwe interieurtrends is ontzettend dynamisch en uitdagend. Het is interessant om te zien hoe de ene fabrikant sneller inspeelt op trends dan de andere.

De laatste jaren, heb ik veel gewerkt met geprinte vinylvloeren en wanden, wat een geheel nieuwe dimensie aan het werk toevoegt, met bijna onbeperkte mogelijkheden op het gebied van design. Dit stelt me in staat om perfect in te spelen op de wensen van klanten en architecten. De vraag naar maatwerk zal de komende jaren alleen maar groeien, wat een mooie aanvulling is naast de standaard vloeren.

In de afgelopen 16 jaar hebben we door heel Nederland bij veel verschillende instellingen, organisaties, bedrijven en hotelketens een bijdrage mogen leveren. Vooruitkijkend blijf ik zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en variatie in mijn werk. Het is belangrijk om voortdurend nieuwe projecten en producten te ontdekken, marktontwikkelingen te omarmen, en samen met klanten en fabrikanten mooie projecten te realiseren."

Meer informatie:
ME-Floors & Fabrics
Esweg 4
9461 HP Gieten
+31 (0) 88 5800062
[email protected]
www.mefloors-fabrics.nl

Publicatiedatum: