Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo gemakkelijk tover je je zomerse interieur om naar een meer warmere herfst look

Karina Dorresteijn van Dorresteijn Styling Studio legt op het platform Wooninfluencers uit hoe je gemakkelijk je interieur omtovert naar een meer warmere herfst look.



"Waar je in de lente misschien je linnen en fris gekleurde kussen hoezen tevoorschijn had getoverd vervang je deze door bijvoorbeeld een velours stofjes, gebreide stoffen en diepe kleuren zoals donkerrood, donkergroen, warme roze en oranje/bruin tinten. Trek je plaids weer uit de kast en drapeer ze uitnodigend over de bank", geeft Karina als eerste tip.

Tevens gaat verlichting weer een belangrijke rol spelen als de dagen korter en donker worden. "Een tafellamp, een slinger ledlampjes op de kast, een mooie staande lamp achter de bank om een boekje te lezen, licht is een belangrijk aspect en hiermee kun je je huiskamer snel een nieuwe look geven door de kapjes te vervangen en warme ledlampen te gebruiken."

Lees hier de complete blog.

Publicatiedatum: